Farväl

Status: På hemgång

Dåså gott folk, då var det dags. I morgon åker jag! Det har varit alldeles underbart här men nu börjar man bli mätt på det och längtar VERKLIGEN hem. Jag trodde att dom sista dagarna skulle gå långsamt men det var helt tvärtom. De första veckorna gick otroligt långsamt och nu börjar man bli lite macho här. När man vet att man skall hem i morgon. Man tänker, äsch, en vecka till hade man ju lätt klarat av. Men det är liksom inte så glassigt som alla tror. Det är faktiskt väldigt intensivt och otroligt stressigt här. Det är långa dagar och en rejäl kulturkrock.

Första veckan var det ju riktigt dåligt väder här. Regn, kyla och moln. Då kunde jag inte sluta på tänka på hur tur vi har som har råd med en veckas dåligt väder om man jämför med dom som var där på en veckas semester.

Det sprack ju upp sedan och nu är det riktigt fint väder här! Soligt, molnfritt och riktigt, riktigt varmt. Men dom flesta som känner mig vet också att jag och solen går inte riktigt bra ihop... Så förvänta er inga markanta bikinilinjer när jag kommer hem i alla fall. Haha.

Jag har så mycket att berätta! Jag tänkte fråga min snälla, söta, rara och fantastiskt tekniska syster att sätta ihop ett litet bildspel till mig. Så alla som vill får se vad jag har haft för mig :)
Det går inte att beskriva i ord riktigt hur det har varit här. Man hamnar liksom som i en liten bubbla. Man blir så isolerad och har ingen riktig kontakt med omvärlden. Jag har liksom ingen aning om vad som händer hemma. Tiden har stått stilla liksom. Samtidigt som man känner sig helt instängd s känner man en otrolig frihet. Man är här själv. Man sköter sig själv för första gången liksom. Bor själv, städar, lagar mat, diskar. Det är verkligen en upplevelse.


Fick en kommentar av min mormor här att gammelmormor har massor av kakor hemma. Det går inte för sig! Dom måste ätas upp! Och fort skall det gå! Haha. Jag längtar så efter hennes kakor. Det finns inga bättre!


Nu håller jag på att packa ned det allra sista. Är inte så duktig på att packa. Skulle vilja haft mamma, pappa eller mormor här nu. Dom kan. Menmen, jag får väl helt enkelt försöka. Har prioriterat mycket dock. Slänger onödiga saker och så. I och för sig så har jag inte handlat så himla mycket, men det är som morsan sa: en övervikt blir dyrare en en schampoflaska. Och det har hon ju rätt i. Vad är det med mammor och ha rätt hela tiden?


Så nu har jag en redovisning att se fram emot. 3 timmar flyg, 3 timmar buss. Och min man erbjöd sig faktiskt att hämta mig typ klockan 4 på morgonen. Är han galet snäll eller bara helt galen? Äsch, för mig gör det ingenting. Längtar så mycket hem nu. Men vi ses ju snart :) Det finns så mycket att berätta!


...

Hej då Mallorca! Det har varit helt fantastiskt!


//M @ Mallorca... sista kvällen

3 dagar kvar!

Nu längtar jag verkligen hem till långa Sverige. Här är alla så korta, så får man höra att man är lång hela tiden. Jag är nöjd med min längd men vad fan, man tröttnar på att höra det om och om och om igen i längden. Så jag vill hem till mitt långa umgänge nu ^^,

Nu är det 3 dagar kvar. 3 timmar flyg, 3 timmar buss och 1 minut bilresa bort är jag nu. Haha. Vi åker på natten, så det är väl lite halvsegt. Eller ja, flyget går 21:00 och landar 23:55. Sedan går väl bussen vid halv 1 kanske. 3 timmar, halv 4 ungefär är jag vid skolan då. Sedan kommer Tobbe och hämtar mig, och han bor 1 minut från min skola med bil. Perfekt :D

Idag skulle vi gått till marknaden i gamla Alcudia. Men jag tror att jag måste börja packa lite, haha. Alla dessa saker jag har köpt!

Puss.

//M @ Mallorca

Hemresa!

Nu är det inte alls långt kvar tills vi åker hem. Jag längtar så, även om det har varit helt fantastiskt här nere så skall det bli ännu fantastiskare (jag vet att det ordet inte finns med i svenska akademiens ordlista, men det skiter jag i) att komma hem igen.
3 timmar flyg, 3 timmar buss. Kan det bli mycket bättre? xD Hoppas fom visar en film på vägen hem i så fall.
På onsdag är det dags för mig att praktisera i städet. Kan vara kul? Vi får väl se.
På fredag är det dags för den stooora redovsningen! Haha, jaja, det blir väl säkert bra.
På lördag är jag hemma. Gottgottgott!
Något annat som är gott, det är mammas kolakakor, och apelsinkrokant. Apelsinkrokanten har jag sparat och nu kan jag äta en varje dag tills vi åker hem. men jag åt aldrig någon igår, så då har jag en tillgodo, smart va? :D
Jag hoppas att alla har fått mina kort! Resten av vecka får jag leva på bröd utan smör och pasta. Haha, man kan inte handla massor av nya grejer nu när man snart skall hem! Så det så.

Inatt hände det någonting. Jag och Malin.J tittade på Narnia 2, Prince Caspian. Då började det smälla, slås och sparkas i dörrarna. Vi gick ut för att kolla, men det var ingen där. Så träffade vi på några klasskamrater och på väg dit bort såg vi att dörrknopparna på många av dörrarna på plan två hade dragits bort, någon dörr var insparkad. Det var tydligen engelsmän och danskar. Dom tror typ att dom kan göra vad dom vill för vad jag har hört så hade någon skyllt på "dom svenska studenterna". Bara för att vi fick första kängan så har vi ögonen på oss hela tiden. Lite tråkigt.
Två av våra lärare och receptionisten kom upp för att titta, så dom vet ju att det inte var vi, hoppas jag!

Vi ses snart, haha :)

Puss.

//M @ Mallorca

Brevet

Status: Projektarbete

Våran grupp är alldeles strax klara med vårat projektarbete, med en vecka tillgodo för finslipning. Just nu sitter jag och filar på min del av redovisningen som består av affärsidén och förklaringen till våran produkt. Det finns inte så mycket att säga om det faktiskt så jag försöker fylla ut texten så gott jag kan utan att det låter tråkigt.

Igår tittade vi på Twilight :) Superbra film! Mysigt. Sedann när jag kom hem tänkte jag att nu skall jag bannemej öppna min systers brev. Jag hade ju som sagt fått med massa små presenter med mig i min resväska som jag inte upptäckte förrän jag kom hit. Hur roligt som helst :D
I det brevet fanns ett handskrivet brev av min lilla Pumbaa<3 Det var jättefint. Sedan fanns det bilder på henne och mig och från Gran Canaria och allting. Hur roligt som helst. Där låg också ett väldigt fint halsband. En rund guldmedaljong med en ängel på som det står HOPE på, på baksidan. Jag blev hur glad som helst :) Det kan jag säga att det har jag på mig nu. Och det skall jag ha resten av tiden, haha.

Tack Therese (:

Jag har också räknat ut att nu kan jag äta en apelsinkrokantruta varje dag tills vi skall åka hem. Jag hittade två rader med apelsinkrokant i resväskan, min favoritchoklad! Haha. Så nu skall jag käka en varje dag (: GOTT!!! Och så förstås, kolakakorna som morsan har bakat. Underbara!

Nu är det alldeles strax för samling. Eller ja, om 20 minuter. Men ändå. Jag får väl fortsätta titta lite på min redovisning.

Puss alla!

//M @ Mallorca

Mallorca

Status: Varmt

Idag har nog varit den varmaste dagen hittills här på Mallorca. Säkert upp mot 30 grader varmt och endast sol. Inte ett moln så långt ögat kan nå :) Härligt. Men som sagt. Solen och jag kommer inte alltid så bra överens. Har fått soleksem. Måttligt härligt. Kära Gerdiz lånade mig lite alsolgel och så, får hoppas att det funkar :)

Projektarbetet går framåt och våran grupp är alldeles strax klara med projektet. Idag hade vi psykologi och jag tänkte, fett chill. Vi skulle bara kolla på film, men det var den totala, absolut drygaste filmen i världshistorien. Ärligt talat, får man lov att göra någon så kass film? Jag har aldrig någonsin varit så nära att somna på en lektion som jag var på denna, jag somnade nog nästan till lite grann också. Det var inte chill! Då tänkte man nästan att det hade varit fett mycket bättre med vanlig lektion, haha.

Igår praktiserade jag i köket. Och det var väl helt okej. Lite lite att göra ibland. Jag hade ett morgonpass mellan 8 och 10 och ett kvällspass mellan halv 6 och 9. Det funkade väl. Jag fick hacka tomat och paprika som aldrig förr! Skala gurka och banan som ingen annan! Haha. Bara det att kocken vi var med kunde inte ett enda ord engelska. Inte ett ord. Så vi stod där och hackade oss fram med våran halvdana spanska.
På hyllan stod det två stooora lådor med som såg ut att vara mörka och vita chokladlinser. Så till slut frågade jag honom. Och då var det chocolate! Haha, jag sa att jag tyckte om choklad, hehe, choklad är en gudagåva!
Inte mer med det, sedan fick vi sluta lite tidigare och då fick vi käka pizza allihopa i köket som våran gruppkamrat hade bakat där ute. Så gott! Då tittade Montes ut ur kylen (där jag och en till var) och vinkade in mig, jag tänkte, jaha, vad skall jag göra nu liksom?
Jag kom in och så stoppade han någonting i min ficka, och det var en liten påse med vita och mörka chokladlinser! Gud jag blev så glad så jag kunde inte motstå att krama honom. Haha, så himla gulligt att göra så :)

I resväskan hade jag ju som sagt hittat massor av små hemligheter och en av dom var ju två rader med apelsinkrokant som är min absoluta favoritchoklad at the moment. Jag har tagit en ruta hittills och har räknat ut att i morgon kan jag ta en ruta varje dag tills min hemresedag! Jag åker snart hem! Jag längtar så (:

Puss så länge.

//M @ Mallorca

Palma och Valdemossa

Det var ett tag sedan jag bloggade jag vet. Förlåt. Jag norpade några bilder av en kille i min grupp eftersom jag glömde kameran när vi var i Palma och Valdemossa.
Vi börjar med lite Palma och lite katedral (:

...
...
Bilduppladdningen är verkligen jätteseg, så ni får se alla andra bilder när jag kommer hem istället för här tar det evigheter att ladda upp dom.
Men en liten bild från Valdemossa måste jag ha med också (:
...
Det var väldigt vackert ladnskap där i Valdemossa och jag skulle lägga upp en till bild om det inte var så att bildfunktionen slutade fungera (IGEN). Menmen. Som sagt, jag har ju bilderna här så det är bara att glo när jag kommer hem. 

Lite annat då.
Jag har precis kommit ifrån första passet av min praktik idag. Hacka paprika och tomat, skala gurka och banan som aldrig förr! Man hade ju en del och göra och så fick man smaka på massor (A) Gottigottgott. Sedan fick vi lunch och jag käkade typ pommes frites, pasta med tomatsås en baguett, sallad med majonnäs och en kiwi.
Ni kan ta upp hakorna från marken nu gott folk, jag vet att det är fett mycket mer än vad jag brukar äta men det var väldigt gott :)

Häromdagen ringde min syster mig och sa att hon ville åka till Gran Canaria... no shit... det har hon velat ända sedan vi kom hem sist. Så fortsatte hon med att säga att hon ville boka en resa. Och där blev det allvar. Jag frågade om hon inte kunde vänta typ en vecka så jag kunde komma hem och diskutera med henne eller om hon helst ville bokat typ går. Hon sa att hon ville bokat för 4 timmar sedan så att det hade blivit billigare. På den fronten är jag lite som farmor, jag gillar inte riktigt överraskningar. Menmen, what the hell. Boka resan skrev jag till henne.
Och hon blev ju så fruktansvärt glad så hon visste inte riktigt vart hon skulle ta vägen. Det är inte ofta jag ser min syster så himla entusiastisk, och det är verkligen roligt att se :) Så det här blir nog finemang. Men jag var orolig för skolan. För om jag komme rin där på Löftadalens folkhögskola inom konst och bild så vill jag inte missa skolan. Men det blev alldeles för mycket dyrare att boka en resa från lördag till lördag än från onsdag till onsdag. Så vi får se vad jag missar i s fall :/
Men, det kommer säkert bli hur roligt som helst syrran ;)

En liten händelse igår då. Ni vet, det har gått lång tid nu. Mycket att berätta. Det låg vitt pulver över hela andra våningen i block 1, där vi bor.
Och på övre våning bor bara våran grupp och en tysk familj. Och dom i receptionen hade hört att det hade vart spanjorer där och härjat men hur kunde vi få skiten då? Jo, då var det helt plötsligt vi som hade släpat dit spanjorer som hade ställt till med problem :S Wtf. Så lärarna sa det, alla som bor på våning två skulle gå upp och städda upp det. Och där satt jag, och kände hur turen bara svämmade över mig. För jag bor på våning 1 (:
Men klart som korvspad så var jag ju tvungen att se hur det verkligen såg ut. Och det var ju helt sanslöst. Någon måste ju ha sprungit genom hela korridoren med brandsläckaren. Det var vitt pulver ÖVERALLT. På golvet, i taken och till och med i några rum! Ingen dammsugare, inga ansiktsmaskar, utan där skulle dom stå och sopa runt det här pulvret medan de andades in det. Helt sjukt.

Jag får försöka greja det här med bilderna någon annan dag, om inte annat så kommer jag hem nästa fredag! :) Jag längtar!

Puss på er.

//M @ Mallorca

Forts...

Här fortsätter bilderna från bergsvandringen. På denna bilden kan man se byn vi gick igenom för att komma tillbaka till bussen.

...

Och som ni kan se så var vädret lite halvdant. Först regnade det och då var jag väldigt glad att jag hade vindjacka och gympaskor eftersom det blev halt och lerigt. Entusiastisk som jag var sa jag att jag inte behövde några gympaskor med mig utan att jag skulle gå i bergen med mina vita ballerinaskor. Haha, så glad jag är nu att morsan ALLTID har rätt!
...
...

Efter ett tag blev vädret finare och då blev det plötsligt mycket roligare att vandra.
...

Här uppe på detta berget var vi och vandrade (:
... 

//M @ Mallorca

Bergsvandring bilder forts.

Nu tänkte jag lägga upp lite bilder från byn vi gick igenom precis när vi hade kommit ned ifrån berget.

Jag tror morsan hade älskat att gå igenom den staden, en pittoresk liten stad med gamla hus och smala gator (:
...
...
...

Nu slutade ladda-upp-bild-funktionen fungera igen. Jag försöker lägga upp fler bilder när det fungerar igen (:

Puss


//M @ Mallorca

Bergsvandring

Nu funkar bilduppladdningen igen, så tänkte försöka få in lite mer bilder. Såhär såg iallafall dom romerska trapporna ut och som ni kan se så är trappstegen inte små, 2000 sådana steg. Dom tag fanimej aldrig slut.
...
...

Jag vet inte om det syns så bra, men där gick vi i alla fall, i serpentinvägar, HELA vägen ned. Fram och tillbaka, fram och tillbaka. Chill? Nej, tror inte det.
...
...

Och sedan när det blev lite varmare och torrare så blev man lite mer pepp att fortsätta och då kunde man bli såhär glad:
...

Djurlivet var rikt i bergen. Det fanns hönor...
...

... och en åsna?
...

Bilderna ifrån byn vi gick igenom kommer i nästa inlägg.

Puss.

//M @ Mallorca

Bergsvandring

På riktigt denna gången! Men det trodde jag faktiskt inte från början. För det var typ exakt likadant väder som förra gången när vi skulle vandra. Regnigt och molnigt. Men nejdå, idag skulle vi bannemej vandra! Jag tackar min mamma som smugglade ned ett par gympaskor i resväskan. Det var lerigt och blött och där gick folk i Converse och diverse tygskor. Tack mamma! Haha.

Det var en upplevelse i sig måste jag säga.

Vi hade två norska guider med oss. Dom var jätteduktiga :D Först regnade det och det var himla tråkigt och kallt. Då fick man gå klädd såhär: 
... 

 Men efter typ någon timme eller två så sprack det upp och då kunde man gå klädd såhär:
...

Det fanns otroligt många vackra vattenfall att titta på...
...
...
...

Det funkar inte att ladda upp mer bilder just nu så håll tillgodo med dessa, fler kommer senare. Jag kan ju också passa på att säga hur många steg jag har gått idag. Har nämligen sett till att ha mobilen i fickan hela dagen.
Jag har gått idag, 24677 steg! Personligt rekord på en dag. Fatta att vi har gått långt! Jag hade ju med mig en hel del och äta, typ en aslång baguett, lite choklad och lite godis plus 1,5 liter vatten. Så fort jag kom innanför grindarna och vi skulle börja gå så tog jag fram baguetten och började käka. Haha, sedan dess åt jag typ hela tiden ända tills jag upptäckte att andra halvan av baguetten var möglig, haha. Så jag sket i den.

Vi gick ett gäng Romerska trappsteg ned, romerska trappan eller något. 2000 trappsteg. Jag är helt galen? :S
Det kan jag säga, att det kändes som om dom aldrig någonsin skulle ta slut, vart vi än vände oss fanns det fler trappsteg, och sedan ännu mer, och sedan fler trappsteg än tidigare! haha, jag har kort på dom. Skall försöka ladda upp dom senare.
Lite här och där fanns det kranar som var typ intryckta i berget och ur dom kunde man dricka helt klar och friskt källvatten rätt ur kranen. Vi fyllde på vattenflaskorna där och det smakade helt underbart!

Puss.

//M @ Mallorca

Stökigt

Lite update om allt detta buset som har uppstått här. Det har nämligen varit väldigt högljutt och sådär just inom våran grupp om nätterna. Vilket har gjort att 2 familjer har flyttat och VD:n för hotellet är INTE glad. Ett snedsteg till och vi sitter på nästa plan hem, ALLIHOP! Jag har en aning om vilka det är som håller på, och jag fattar verkligen inte hur dom kan sabba denna chansen vi har fått här. Det är helt idiotiskt!
Nu har det tydligen också skickats ett mail till lärarna av någon person som utger massor av namn. Den har gjort det, den har varit med o.s.v. Så jag vet inte vad som händer nu. Det är påsk. Spanjorernas största tradition eller något. Så vi får se hur det går.
Vi har i alla fall hamnat lite i skuggan. Det har flyttat in HUR många spanjorer som helst på hotellet nu. Och dom för ett jävla liv. Men samtidigt är det ju också lätt att vi får skiten för det eftersom det är några som har förstört innan.
Jag menar, folk busringer, springer i korridoren med klackskor, knackar på dörrar. Mitt i natten! Dom super på kvällarna och kommer bakis på morgonen till skolan eller jobbet. Hur ser det ut då? För våran skolan, och för vårat land? Vi framstår som stökiga svenskar som man inte vill ha på ett hotell. Great success!
Det är någon på våningen ovanför oss som möblerar om, VARJE NATT!? Då undrar man, är det verkligen nödvändigt? Det låter som om dom drar sofforna fram och tillbaka eller någonting.
Äsch, vi får se vad som händer när påsken är över. Det är bara så tråkigt att få höra all skit som har hänt, vareviga dag i skolan. Att det skall vara på detta viset! Man blir ju förbannad!

Jag uppdaterar om detta senare.

//M @ Mallorca

Bergsvandring

Idag skulle vi gå på bergsvandring. Men det blev inte av. Det var någon chef som hade pratat med någon chef som inte rekommenderade oss att gå. Det var disigt och lite regnigt. Men jag tyckte faktiskt det var synd eftersom man hade ju gjort i ordning matsäcken och varit taggad på att gå. Men så blev det ju itne av. Det var ungefär som när jag skulle ta ut tandställningen. Jag hade verkligen ställt in mig på det att det händer ju nu! Men så blev det inte av.
Jag är väl både glad och besviken.
Jag hade verkligen velat få se utsikten och tagit fina bilder. Just nu hänger vi ju liksom i samma område som innan och det finns inte mycket mer olika bilder att ta här.
Projektarbetet går i alla fall framåt. Det hade ju varit pinsamt annars eftersom vi bara har haft projekt denna veckan. Gerdis skulle komma idag men jag har inte sett henne :( Hon är för go den.
Nästa vecka börjar antagligen psykologin igen. Lite segt kanske. Menmen, det får gå.

Jag skall försöka få till lite bra bilder nu i helgen (: Ikväll skall vi gå på en procession i Gamla Stan i Alcudia så där blir det väl en del bra bilder kan jag tro (:

Här sitter jag på en glassbar längs med stranden. Det var lite tjall med bilderna här, denna bilden laddades upp efter mitt fjärde försök eller något. Så vi får se om det funkar bättre sedan. Men visst ser det härligt ut? :D Den bilden är i samband med glassen längre ned på sidan, hehe.
...

Ha det så bra. Pusspuss.

//M @ Mallorca

Mallorca

Inatt längtade jag verkligen hem, jag ringde både Morsan och Tobias. Nu är det 23 dagar kvar. Ganska lång tid, men man får väl bara hålla ut antar jag. Det är jobbigt ibland, och ibland är det riktigt roligt. Idag fick jag stå i receptionen i alla fall. Det var ju huuur tråkigt som helst. Jag fick inte göra någonting! Absolut ingenting! Jag stod upp i 4 timmar utan att göra ett piss. Egentligen så skulle jag fortsätta praktisera tills nu. Men när jag skulle gå på lunch så frågade jag ifall jag behövde komma tillbaka, haha. Och det behövde jag inte. Det kändes bara som om jag var i vägen. Menmen, nu har jag ju i alla fall fått pröva det, haha.
Det var ett tag sedan jag bloggade, men vädret har börjat bli lite sådär igen och jag har inte tagit så många bilder. På fredag är det ju i alla fall dags för bergsvandringen.
Jag har inte varit så himla sugen på den. Hoppades nästan på att den skulle vara i fredags då jag fortfarande hade så ont i ryggen att jag antagligen inte skulle kunna följt med. Haha, men det är ju då tydligen denna fredagen :/
Vi får se vad som händer. Tobias är en väldigt vis man och sa att jag borde gå på den, för det finns så mycket att se. Och att jag inte skulle ångra det.
Så jag litar på honom då, haha. 

Dags att handla kakor? xD

//M @ Mallorca

Bilder

Här är lite bilder från igår när vi gick igenom sta'n på väg till marknaden.
...
Båtar.
...
...
Utsikt över havet.
...
Här var det någon slags minimotorbåttävling. Det var fräckt.
...
Här hade dom bannemej gratis hundbajspåsar uplacerade i sådanan här boxar! Fräckt.  
...
Vacker utsikt över hamnen.
...
Palmer, palmer, palmer hela da'n!
...
Här står jag och myser vid hamnen :D
...
Sedan var det dags för glass! Känns den igen Pumbaa<3?
...
Den var väldigt god...
...


//M @ Mallorca

Bilder

Status: Nyss hemkommer från Gamla sta'n

Jag tänkte försöka få lagt upp lite bilder jag har tagit nu. Vi får se hur lång tid det tar bara, och om det funkar, haha. Jag börjar med lite utsikt.

Här är utsikten från hotellbalkongen!
...
...
...

Nattetid...
...


//M

Gamla sta´n

Ja, jag fick en kommentar av min faster och jag tänkte nog fel. Det kanske är miles och inte mil jag har gått. Men man måste erkänna, jag tar väldigt långa steg! ;)

Nu är vi alldeles strax på väg till Gamla Sta'n till marknaden, jag behövde bara föra över lite pengar först. Det skall bli mysigt. Jag har tagit MASSVIS med kort som jag skall lägga in på datorn och förhoppningsvis ladda upp på bloggen ikväll eller något.

Måste dra nu om vi skall hinna!
Puss på er

//M @ Mallorca

Motion

Man får en hel del motion när man är här vettu. När jag jobbade i matsalen i onsdags fick jag ihop 17971 steg. Klockan 23:59 samma kväll insåg jag att det var jättenära 18000 steg så jag hoppade upp ur soffan och började springa runt som en blådåre för att försöka få ihop till 18000 steg, men det gick inte :( det blev i alla fall 8,8 mil. Hehe, igår gick jag 10284 steg vilket är 5,1 mil. Det är bra härligt att ha en stegräknare i mobilen faktiskt. Och nu när det är lite kyligt och man har jeans på sig så kan man ju ha med sig den överallt och på så sätt få räknat alla steg typ :D


//M @ Mallorca!

3/4-09

Status: Skype

I morse åt jag yoghurten jag köpte igår. Banan yoghurt. Den smakade typ bananflour man får typ hos tandläkaren. Vilken tur att jag tycker om bananflour då! :D

Idag på psykologin fick vi värsta föredraget om att det hade pågått lite bus här på nätterna. Alkohol och springande i korridorerna och bankande på väggarna. Det hotades med att hela gruppen fick åka hem och det fortsatte och sedan blir det inga mer Mallorca resor. Trevligt... Det har vart klagomål på skolan och så, eller något. Jag fattade inte riktigt. Men det lät inte bra i alla fall. Jaja, vi får hoppas att det går bra.

Nu är det siesta! Solen tittade fram en stund där, men det gick över. Den vill liksom bara inte. Nu ösregnar det igen
:( Segt detta... Så det blir ju inga bra bilder heller, så det får vänta. Tyvärr.

//M @ Mallorca!

Svampbob!

Status: Tjurig

Precis utanför receptionen vid poolområdet finns det en liten, mycket liten spelhall typ. Där i en sån där klo-grej skulle jag plocka ett Svampbob gosedjur. Vi la i två 50 centare men den funkade ju inte! -.- €1 rätt i sjön.

Igår skulle jag praktisera två pass i matsalen. Ett på morgonen mellan 8 och 10 och ett mellan halv 6 och 9 på kvällen. Jag satt och väntade med gruppen klockan 8. Klockan 9 hade fortfarande ignen kommit och hämtat oss. Dom som skulle ha passet i baren fick vårat pass i matsalen, så fick gå hem igen. Tack, tack så mycket för att vi inte fick reda på det typ dagen innan så man kunde chillat eller typ sovit! Jaja, mañana, mañana är väl mottot här som sagt.

Jag känner mig lite trött faktiskt. Kanske lägga sig snart?

Pusspuss!

//M @ Mallorca

2/4-09

Status: Fortfarande regn

Internet har strulat lite tyvärr, men hoppas det funkar bättre snart. Nu har vi precis haft psykologi. Vi pratade om Hitlers barndom och varför han betedde sig så som han gjorde. Det var ganska intressant faktiskt. Nu har vi siesta och jag tänkte väl koka lite makaroner eller något :D

Det är typ det här vi lever på för tillf'ället, thihi. Känns det igen morsan, farsan och syrran? ;) Det är ett bröd som består av typ 90% luft och 10% kolhydrater. Perfekt (:
--.. 

Det här är vad vi har på! :D Gottigott.
...

Mer bilder kommer sen, nu när det funkar och så :) Pusspuss.

//M Regniga hälsningar från Mallorca!

Regn

Status: Kyligt

Jag sitter här och kämpar med internet, men ja, ibland funkar det och ibland inte. Så jag skyndar mig att skriva ett inlägg nu. Jag är totalt myggäten och typ svullen i hela ansiktet :( Det har regnat hela dagen och har vart kallt, så inte världens bästa dag. Nu får det faktiskt ta och bli bättre väder tycker jag! Och så vill jag ha mitt VISA kort som jag glömde hemma *pucko* -.-
Jag praktiserade idag i alla fall på restaurangen. Vi fick plocka in tallrikar och förbereda för frukosten. Jag råkade slänga några skedar i farten, men det gör säkert inget. Thihi.
Så nu är jag hur sliten som helst. Jag försökte ladda upp bilder här, men det gick jättesegt, så jag får försöka i morgon under siestan. Vi får se hur det går.
Har köpt vykort som jag har börjat skriva. Fördelen med att vara borta så länge är att den man skickar kortet till hinner få det INNAN man kommer hem själv. Hehe.

Nu skall jag vara social med Tobias i Skype.

Puss på er!

//M @ Mallorca

RSS 2.0