Äntligen!

Nu är det riktigt spöregn ute. Vad jag har saknat detta. Det blir så himla friskt i luften sen :D

På tal om annat. Den här finfina tidningen fick jag av mormor i present. Så himla bra! Så många konstiga, fina, höga och vackra skor! Plus intervjuer med riktiga gudar inom skovärlden! Christian Louboutin till att börja med. Yes!


Halmstad sjukhus

Idag följde kära mormor Britta med till Halmstad sjukhus när jag skulle spänna tandställningen. Det känns gott att ha någon med sig för man blir himla mör i huvudet när dom håller på och grejar.
Så det fick bli en tupplur hemma efteråt. En en och en halv timmes tupplur. Hehe. Skönt :) efter Top Model blir det sängen för lite mer sömn!
//M


Bada!

Åh när jag kom hem från jobbet var det minsann ett varmt bad upptappat till lilla mig! Medan jag badade lagade gubben pasta med ädelostsås. Mumma! Nu är man så mör så det är nog snart dags för sängen. Måste ju bara lägga upp senaste skoinköp från igår när vi åkte till Fynda med jobbet: originalpris 549;- men jag betalade bara 149;- känner ni hon som kan fynda på Fynda?! Fyndigt va? ;)


Scrapkurs!

Igår kväll var det dags för ännu en scrapkurs där vi fick lära oss att vika bokkort. Alltså, en bok som ser ut som ett kort. Mormor följde med denna gången och det var supertrevligt! :) såhär såg mitt kort ut:


Fest!

Jag vill tacka Jennifer för den roliga lördagen sist. Helt fantastiskt! Vi åt gott och dansade hela natten lång till gamla goa låtar :)
Här kommer lite bilder:

Vi åt enchiladas och drack gott vin, sen blev det lite pokerspel!


Sedan gick vi över till turkisk peppar shot.


Shots och poker och HÖG musiiiik!


God chokladpudding till efterrätt :)


Här börjar vi fyllna till lite granna, så dansade vi hela natten, sen slocknade vi.


Dagen efter blev det kalas hos bästa mamma och pappa, pappa har fyllt år! Det var mysigt. Grattis till dig!
//M

Fredag den 13:e

Det verkar som om man klarat sig igenom fredagen den 13:e oskadd än en gång. Idag har det varit fredagsmys, tacos och film. Snart blir det till att sova en skvätt tror jag :)

Btw, såhär såg väskan ut jag köpte på Scrapbookeriet:



Har börjat fylla den med grejer, så himla underbar är den! Tack så mycket moster och Co.! :D
//M

Scrapkurs

Igår kväll var det scrapträff. Med kära moster, Paulin och en kompis till henne satt vi och gjorde fina kort! Såhär såg de ut:
//M


Jobba


Lite sliten efter två nätter på jobbet men nu är jag ledig till på måndag :) Vill tacka mormor och Pär för en fin påskbrasa i söndags! Mysigt som tusan.
Nu blir det till att ta det lugnt och titta på film och mysa lite med kisen. Först ut blev Bröllopsduellen:



Och nu blir det Smekmånaden :)


//M

Baka bröd!

Nu har jag bakat mitt första bröd någonsin! Det blev väldigt gott men går säkerligen att göra bättre nästa gång. Det var väldigt roligt i alla fall :)
//M


Promenad

Idag blev det gratinerad halloumipasta med mozzarella! Det var verkligen superdupergott :) så det fick bli en 50 minuters rask promenad på det så kanske man blev av med lite av osten ;)
//M


Tacos

När jag kom hem efter en lång dag på jobbet väntade jättegod tacos på mig! Så himla härligt när man är lite sliten. Sedan blev det till att kolla på extra långt finalavsnitt av Project Runway, men jag skall inte säga något för jag slår vad om att morsan kommer läsa detta före hon tittat på den inspelade finalen ;) God natt!
//M


Lång dag

Ganska tuff dag på jobbet idag. Så kommer man hem till en halta Lotta. Lilla kisen verkar ha skadat tassen. Hon hoppar runt här. Hoppas det blir bättre snart. Jag tror det är dags för sängen nu faktiskt. Annars kan en hemsk dag bli en även hemskare kväll! God natt!
//M


Tack!

Vill passa på att tacka alla fina gäster för alla fina presenter och för att ni ville komma! Det var väldigt roligt att ha kalas och det blev så lyckat. Det var lite stressigt och oroande att allt inte skulle räcka men det gjorde det med råge. Sedan la sig nervositeten och jag somnade och sov 1 timme efter kalaset. Lite onödigt kanske med tanke på jobb i morgon. Men jag går väl och lägger mig sen och hoppas på det bästa!
//M


RSS 2.0