Gran Canaria!

Nu är vi här igen. Servitörerna och inkastarna känner ju igen oss! :D Hur kul som helst. Therese tjatar pà mig att jag skall äta och jag tjatar pà Therese att hon skall dricka, haha. Vi kompletterar varandra superbra ju ;) Mysigt :D Nu är tiden snart slut. Màste dra. Pusspuss.
//M

Förkyld

Jaha, har sitter jag och knarkar halstabletter. Snörvlar, nyser och hostar. Vad kan det vara för något? Hmm, om inte en förkylning kanske? Vad vet jag. Vi faller som käglor i klassen. Inte kul :/
Jag hann i alla fall vara med lite grand på den sista krokilektionen igår. Idag som Hanna skulle komma hit och allt. Och hon är också sjuk! Skit...
Menmen, jag ritar mycket i alla fall :) Måste snart köpa ett nytt ritblock! Haha. Jag bjuder kanske på lite bilder sen.
//M

Teckning

Ännu en teckning (:
 ...
...

Det är svårt, men roligt (: Det går bättre och bättre känner jag.

Nu har vi börjat måla med oljefärg i skolan. Från att gå till en färg som torkar på 3 minuter till en färg som torkar på en vecka. Det är svårt och i nuläget känner jag att jag trivs med akrylfärg bättre, i och med att det bara är det jag har använt hittills antar jag. Men vem vet. Jag får fortsätta öva på olja nu då.
//M

Teckna

Min lärare uppmuntrar mig och min klass att teckna emellanåt. Det är bra att gå tillbaka till säger han. Så det gjorde jag idag.

jkb
lkj

jmo
npöm

Någon som ser vilka dessa figurer föreställer? (:
//M

Hemmakväll!

Ikväll var morsan och farsan på middag och syrran borta för natten. Så jag valde att stanna hemma, alldeles själv, en stor påse godis, och fungerande internet ;) Jag målade, tittade på TV och film hela kvällen! Det var hur nice som helst! Men jag var super orolig. En grävare på ett bygge hade grävt sönder en kabel, och inte vilken kabel som helst, utan min käraste internetkabel!!! Det var väl antagligen såpass många som ringde och klagade hos Telia så grabbarna npå Eltel kom och fixade det, på en lördag! Så det fungerade sen. Underbart!
Jag målade en stor tavla, den är inte riktigt färdig än. Jag är inte trött, men jag tror att jag får försöka sova nu ändå.

Sov så gott (:
//M

Bokat och klart!

Igår spikade jag det äntligen! Jag bokade lokalen för min konstutställning (:
11:e, 12:e och 13:e juni 2010 i Träslövsläge (: Kommer bli super! En klasskamrat ville också vara med så vi splittar och delar på det, så det blir ju ännu bättre!
Det här skall verkligen bli hur kul som helst. Jag målar och målar, hela dagarna känns det som. Så jag skall försöka få tag i lite bilder som jag kan lägga upp! Snart skall vi börja att måla med oljefärg i skolan också. Det skall bli roligt att lära sig.
Nu är det ju bara tre veckor kvar tills jag och syrran drar till Gran Canaria! Yay! Det kommer ju bli någonting helt annat kan jag ju lova! :O Fantastiskt.
Kämpade hela sommaren för att få råd med detta också, så nu gäller det jäklar i mig att njuta av vistelsen där!

Just nu befinner jag mig hos Tobias och kan tyvärr inte fixa bilder just nu. Men jag skall försöka fixa detta i morgon (:

Håll tillgodo!
//M

RSS 2.0