28/2-09

Status: Trött

Jobbade igår. Lönehelg och allting, då tänker man att det kanske kommer lite fler folk till krogen och så, antagligen lite mer spel. Men nej då :S Det märktes inte mycket att det var lönehelg.
Men jag fick i alla fall ihop lite provision. Men jag är lite sliten idag.
Krogen ikväll! Haha, första gången på evigheter, ja, nästan ett år sedan haha. Krogen har inte vart mycket för mig men let's try it anyway.
Jessika fyllde år igår och sådär, lite fest. Har ju fått både lön och studiebidrag så det blir säkert bra ;)


Om du vistas i min närhet lär du få höra denna underbara låt.

Och videon är minst lika bra. Jag älskar den. Lady GaGa är bara så cool.

Lady Gaga - Poker Face



//M

27/2-09

Status: Nyrik

Nyrik blir man varje månad vid denna tiden och det kan jag säga, att det svider inte. Men stora delar av min ack så blygsamma inkomst går direkt till Mallorca burken :D Hade helt glömt bort den, så jag paniksparar nu typ en månad innan xD

Great success.

Idag har jag haft en lektion, spanska steg 5 fast det egentligen bara finns 4 steg. Jag går ett extra steg alldeles frivilligt "Pluggis". Sedan mot gallerian för att hämta ut ett par av mina skor, men de var inte riktigt färdiga, han hade problem med att fästa klackarn, mina älsklingar! :( Så dom tar vi morgon.
Sedan körde jag hem till min gammelmormor (: Vi kollade en hel del på gamla tidningsurklipp och så fick jag se hennes gamla betyg! :D Hon var riktigt duktig i skolan ju!

Nu är det dags för hemmagjord pizza sen jobb! Haha.


Dagens visdomsord: Rådgör aldrig när du vill göra en god gärning.

//M

26/2-09

Status: Stressad

Håller på att slänga i mig en macka och ett glas O'boy, men blogga måste man göra! :)
Jag tog nyss bilder på alla mina senast köpta skor som jag tänkte lägga ut här på bloggen. Men jag var tvungen att lämna in ett par av mina bebisar på klackning idag. Ett annat par är också inne för omklackning. Det är sant som dom säger, det är dyrt att ha barn (:

Dagens alldeles sprillans nyinköpta skor är också med bland de bilderna, men dem får ni inte se förrän på måndag när jag har hämtat mina andra par.

Här är morgondagens outfit i alla fall:

Dagens

Ja just det! Här blir det inga skor att beskåda idag inte. Det är nämligen mina rykande heta dagens skor jag skall ha på mig i morgon. Håll tillgodo tills på måndag.

Det blir i alla fall ett mintgrönt linne med små svarta blixtar på tillsammans med en kjol, den är gammal, den skall vara svart egentligen , men är typ, mindre svart nu? Rosa palestinasjal, svarta strumpebyxor och mina rosa benvärmare :D
Perfekt ;)

Dagen har varit i allmänhet bra. Hade synundersökning. Har fått en ny typ av linser som skall vara mycket bättre tydligen. Men jag fick mig en liten avhyvling i alla fall :> Jag skall inte ha linserna i så mycket... Jag får ta och skärpa mig.

Det har blivit mycket läxa gjort idag i alla fall! Underbart att ha så mycket färdigt (:
I morgon är det dags för ännu ett besök hos gammelmormor<3 Tänkte gå igenom lite saker och se ifall vi har glömt något.

Nu måste jag iväg. Skall ta hand om en sjuk Tobias. Haha.

Dagens visdomsord: Låt andra få känna sig betydelsefulla!

//M

25/2-09

Status: Gör faktiskt läxor!

Och jag är ganska stolt över det. Idag har vart en hektisk dag och jag har jobbat på bra i skolan. Igår var det geografi prov. Det är en himla tur att jag inte prioriterar det ämnet med tanke på vilket betyg jag kommer få, haha xD

Idag tränade jag body balance. HELLOooo! Min kropp skrek bara, vad är detta för något? Musklerna rör på sig?! Vad kan denna outforskade känsla vara? Alldeles mystiskt.
Jodå, så sant som det var sagt. Det var faktiskt jag som rörde på mig. Fort gick det inte, men det gick.
Body balance skall ju i och för sig inte gå så fort i och med att det är en variant av typ yoga, tai chi, chi gong och alla dessa kinesiska ord. Jag vet bara att det var jävligt jobbigt och jag känner mig inte alltför vig när jag står där inne och folk ijämte mig är så himla viga.
Man kan jämföra dom och mig med spaghetti, gissa vem som är den okokta spaghettin?

Morsan har bakat underbara kolakakor som jag käkade innan efter maten och när jag tog en paus, och medan jag gjorde läxor. Sedan försvann dom upp i rök. Morsan måste ha gömt dom för mig.

Det gick hål i min vänstra socke idag. Och helt plötsligt kom jag och tänka på en grej. Stackars stortån liksom. Varför är det just den som alltid skall ta stryk? För så är det ju. Bara för att den är störst och sticker fram längst. Det är orättvist. 
Go stortån!

Nej, nu känner jag att jag borde sova snart. Nivån här blev just ganska låg.
Men först skall jag fortsätta göra läxor.

Tack för mig.

Dagens visdomsord: Skönheten finns i betraktarens öga.

//M

2009-02-24

Status: Quo

Quo, ja just det, you heard me. Victoria har förlovat sig med sin Daniel. Morsan skickade ett sms till mig så fort hon fick höra talas om det antagligen, hon är mycket för kungafamiljen och deras kläder. Förlovning, WoW, äntligen! Glada hejarop till dom. Eller?
Jag menar, hon är 30+ och dom har vart ihop hur länge som helst. Folk började ju undra. Vilket tumult det blev över det hela då.
Jag har sagt det och jag säger det igen. Antingen skall kungen ha all makt eller så skall han avskaffas. Just nu är kungen bara en representant för Sverige... Varför? Förlåt morsan, men jag tycker kungafamiljen är onödig. Våra skattepengar betalar deras diamanter.
Men alltså, alla är inte lika intresserade av kungen och hans hittepå som morsan.

Victoria och Daniel förlovar sig, jag har bara 5 ord att säga:

Det skiter väl jag i!


Idag har jag i alla fall fått provat mina balskor, har hittat dom mest perfekta skorna någonsin (: Dom är lika vackra som dyra och dom är lika dyra som hemliga.
Ingen skall få se dom innan balen. Eller ja, beror sig på priset. Smakar det så kostar det, och denna gången smakade det väldigt mycket :S

Men vad är väl en bal på slottet? (:

Tobias har i alla fall köpt en bil nu, så jag åker runt i den :D Det var hans kusins gamla bil och han är en jävel på att meka har jag hört. Så bilen är helt sönderpimpad. Trimmad, sänkt och det blinkar i olika färger i hela bilen hela tiden.

ASHÄFTIGT! Haha.

Men nu är det väl dags för lite läxa tror jag. Puss på er.

Dagens visdomsord: Oroa dig inte för vad folk tänker om dig för det gör de ändå så sällan.

//M

Fuck!

Status: Ledsen

Jag har haft problem med förardörren på bilen lite då och då, låset vill liksom inte gå ändå upp så dörren går inte att öppna.
Det hände igår men pappa hjälpte mig. Idag funkade det fortfarande. Ändå tills jag kommer fram till bilprovningen, parkerar, går in för att checka in, går ut, låser upp dörren, dörren går itne att öppna. DÖRREN GÅR INTE ATT ÖPPNA!!! På bilprovningen, minuter innan besiktning. Snyggt, just snyggt.
Mitt reg nummer kom upp på skärmen så jag gick in och så fick han hjälpa mig.
Så det var dagens början, besiktning klockan 7 på morgonen, inte vad jag är van vid.
Så där inne sitter jag efter samtalet till pappa i panik.
Jag gick in till kassan bara för att få reda på att Pärlan inte gick igenom heller. Dagen blev bara bättre...

SKIT!

Till råga på allt så kunde jag aldrig somna i natt, fick bara några få timmars sömn. 
Nu är jag väldigt trött.  


//M

Sorry.

Status: Lite smått huvudvärk

Jag har precis kommit hem från kalas! :D Kalas är väl alltid trevligt.

Igår skulle jag jobba och fick ännu en påminnelse att jag är dålig på att uppdatera min blogg, förlåt allihopa xD

Så här, här får ni ett inlägg.

Jag börjar med dagens outfit:

Det här är inte det jag vanligtvis tar på mig, men det är roligt att piffa upp stilen ibland ;) Så där har vi det!
Hela

En close-up på min nyköpta "korsett" från shock. Jag vet inte vad den skall kategoriseras som, men den känns som en korsett när man har på sig den i alla fall. Var tvungen att handla upp mitt presentkort jag fick på Shock innan det gick ut. Denn reades ut, från 689;- till 200;-, Helt okej skulle jag vilja säga! så det fick bli ett par näthandskar med det ^^, Det var ovanligt, det känns liksom som om man ALLTID för lägga till pengar till ett presentkort när man handlar på Shock, det spelar ingen roll vad det är för summa på presentkortet, haha. Så det var trevligt (: Visst är den snygg?
 Shock

Och till det har jag här ett par Ursnygga skor från Roots. (Halva reapriset på Wedins)
Skor Roots Roots

Visst är dom underbara? (:
Kan passa på att berätta att Kjolen är också från Shock som jag lånade av min kära syster, thihi.
Dom rosa strumpebyxorna och den rosa koftan är från Ge-Kås. Tummen upp för Ge-Kås :D
Vi var ju då i Göteborg som sagt, morsan, jag, min moster och kusin Paulin. Morsan körde, en eloge till dig mamma! Vi skulle dit för att titta på studentklänningstyg och balklänningstyg till mig (: vi hittade otroligt fina tyger, men hur dom ser ut är hemligt fram till balen/studenten. 

 I morgon är det dags! Bilprovningen för Pärlan, som för övrigt har fått mer rosa fluff i inredningen (: Men Pärlan tvivlar väl ingen på, klart hon klarar det! Lite skiten är hon visserligen, men det har väl ingen dött av?
Jag skall tvätta henne när det närmar sig våren.

Igår snöade det. Eller ja, snöade. Det var snökaos! YAY :D Var det bara jag som blev överlycklig över det?
Sen slog det naturligtvis över till regn och så blev allting slask. Det var väl klart, snön kunde inte ens få vara kvar i en hel dag :(


//M

2009-02-18

Status: Väldigt mätt

Har precis ätit en hel hönökaka med ost och honung (mums) och sedan en bulle. Slemmigt men mättande, haha (:

Igår kom Tobias på världens bästa sak. Han funderade på en slags transplantation, nämligen en hjärntransplantation.
Citat: "Men tänk liksom bara att vakna upp och kunna massa saker man inte kunde innan, utan att behöva lära sig det."
Men faktiskt, tänk vad fräckt.
Men ack vad fel det kan bli.
Tänk om jag skulle få en skateboard åkares hjärna. Hjärnan "vet" att jag kan åka skateboard men kroppen har ingen aning. Så jag tror själv att jag kan skejta, och rullar iväg. Jag kan liksom se det framför mig. Hur skateboardbrädan bara rullar undan från mina fötter och jag skulle ramla baklänges och slå i huvudet och behöva en ny hjärntransplantation.

Undra vad jag skulle kunna göra efter det?


//M

2009-02-15

Status: Bojkott

Jag har inte bloggat på ett par dagar för jag har fört en inre demonstration. Det är nämligen såhär. Min absoluta favorit serie, Top Model, följer jag strängt. Jag har inte tid att se det på kvällarna på vardagarna så jag tittar på repriserna av båda programmen på söndagarna istället. Det finns inget eller ingen som kan komma emellan mig och Tv:n mellan klockan 18:00-20:00 på söndagarna.
I torsdags skulle jag uppdatera min blogg.

Men vad är det jag ser? Det stora inlägget på startsidan. Vem är det inte på bild där om inte vinnaren av Top Model 11.
Låt mig då också tillägga att det var i torsdags, TORSDAGS! Repriserna går på söndagarna.
Jag skulle bara vilja framföra mina största tack till Blogg.se

Tack, verkligen TACK FÖR ATT NI FÖRSTÖRDE MIN TOP MODEL SÄSONG!

Jag bestämde mig promt för att aldrig mer blogga men har hört protester mot detta och bestämde mig sedan för att inte sjunka till Blogg.se's nivå och fortsätta med mitt skrivande. 

Efter denna totala skräck upplevelse åkte jag hem till Tobias, grät lite, sedan hem tillbaka till morsan och fick ett utbrott för att sedan tillägna Blogg.se detta inlägg.

För att överleva bestämde jag mig för att glömma vem som vann och titta med morsan ändå.

//M

2009-02-11

Status: Bling bling!

Idag var det äntligen redovisningsdags. Jag ville redovisa turismen första måndagen eftersom halv klassen hade "R-sjukan" antagligen. Men jag såg till att jag fick redovisa först idag. Bara få det överstökat liksom.
Jag glömde lite bilder och så då och då, men det gick allmänt bra :D Haha.

När man står där framme måste man ju naturligtvis vara fin (?) Jag hade i alla fall blingat mina naglar:

Vänster hand:
Nail

Höger hand:
Nail
Nail

Erkänn Fancy! Haha, jag älskar att pyssla med sådant.

Kanske skulle äta någonting? Skulle nog sitta fint. Äta... jo, det är en bra grej.


//M

2009-02-10

Status: Nervös

Nu närmar det sig Mallorca gott folk. Det är ganska nervöst med tanke på att jag skall vara borta i 5 veckor. Jag som är en sån hemmaplutt. Till mamma som kommer säga att jag har flyttat hemifrån så vill jag säga att med hemma menar jag Sverige ;)

Idag när jag vaknade låg det någon slags vit substans på marken, jag kunde inte tro mina ögon! Hade det verkligen snöat? Ojojoj.
Mer snö åt folket!

Alltså, jag önskar mig en kamera så att jag kan lägga upp mer bilder här, och så slipper jag låna morsans och farsans hela tiden. Det är lite tråkigt när det inte finns bilder. Menmen. Vad skall man göra åt saken nu liksom?



Personen (1) som har någonting emot person (2) som jag känner showed up today face2face och berättade att denne står för att inte tycka om person (2). Att person (1) lägger sig i hela tiden tycker jag är fel, men som sagt, Sverige är väl ett fritt land. Så det är väl inte mycket att göra åt just nu.
Då kan jag också säga då att jag tycker inte heller om person (1) om denne skall fortsätta trakassera person (2). Låt person (2) vara för HELVETE!

Båda två vet vilka jag menar! Inga namn nämnda eftersom jag antagligen kommer få en hel hög med skit av person (1) då.



Så, då fick jag det ur mig, sådant gör mig så förbannad bara. Menmen, vidare.
Fick lite bensin idag av min kära kusin. Thihi, bensinmätaren vill helt enkelt inte hålla sig ifrån det sista strecket på bensinmätaren, det stör mig xD Men det är väl delvis mitt fel också kan jag tro! Haha.

Idag skulle jag också ha mos i Hamnkiosken som vanligt. Det räckte att jag visade nyllet så började hon ösa upp mos till mig. Haha, är det en bra eller dålig sak att de redan vet vad jag skall ha?

Men nu skall jag göra annat viktigt. Jätteviktigt! Eller ja, kanske inte så viktigt.

Men lite viktigt (:


Dagens visdomsord: Människan är inte där hennes skor står utan där hennes drömmar är.

//M

Snö!

Äntligen snöar det ute! YAY! Som jag har längtat. Folk bara tjurar för att dom vill ha vår och sol. Nej! Snö och kyla, det är så himla mysigt (:
Vi får se om det lägger sig så att det blir ett sånt fint, vitt snötäcke i morgon när man går upp! :D

//M


....

Status: ...

Nu har vi Geografi, kinda sux... Igår hade vi turism, och på turismen hade vi redovisningar. Igår var halva klassen borta, HALVA. Dålig stil?
Tråkigt att för dom då eftersom det bara var typ 4 som fick redovisa och alla matte C-elever skulle göra först. Så dom får skit idag för det, de som var borta. Taskigt läge :P

//M

RSS 2.0