Mallorca!

Status: Utlänning

Nu sitter jag här och pratar med Pumbaa<3 via Skype. Vi har haft psykologi och i morgon skall jag praktisera! Det skall bli häftigt. Jag skall till köket, vi får se vad som händer. Dags att laga lite mat och diska.

Hör av mig sedan!

//M

Resfeber

Status: Lite nervös

Det är nu den kommer smygandes, resfebern! Om bara några få timmar sitter jag på planet på väg till Mallorca! Jag och Tobias har försökt få ut det mesta av tiden här, denna helgen innan jag åker. Nu får vi verkligen hoppas att allting går vägen. Nallen är nedpackad i alla fall! (:
Jag bloggar ikväll förhoppningsvis!

Följ mig på Mallorca.

Sista dagens ord på 5 veckor: Var inte rädd för att göra bort dig!

//M

Ryggskott?

Status: Ont i ryggen

Nästan outhärdlig smärta. Busade med Tobias systerdotter igår och hon har väl börjat bli ganska stor nu vilket också betyder tyngre då. Men jag lyfte väl upp henne och lekte. Sedan fick jag jätteont i ryggen och igår kväll var det bara hej hopp tvärstopp.
Jag tänkte att jag skulle stäadt och grejat innan Tobias kom, men det slutade ju med att han fick dammsuga och lägga i ordning madrassen och så eftersom jag hade så ont i ryggen.
Han är la för go. Therese kallar honom toffel..... varför?

Här ligger mina två pälsklingar och gosar, haha :D
Pälsklingar

Mallorca i morgon! Följ bloggen.

//M

25/3-09

Status: Braceface

Jag och morsan skulle till Halmstad i morse för det var dags att ta ut min tandställning :( Tyck´te ju om den, så det var lite ledsamt. Menmen. Vi skulle åka vid kvart över 8 i alla fall. Klockan 10 i 8 ungefär ringde Carina, sköterskan i Halmstad för att berätta att min tandreglerare Ulf inte mådde så bra. Han låg hemma och var sjuk. Inget Halmstadsbesök, inget ingen tandställning.
Det var både roligt och tråkigt. På ett sätt ville jag ju ha kvar den. Men samtidigt hade jag ju laddat så för att ta bort den nu. Jag hade ju målat klart tavlan nu också och slagit in den så fint. Tavlan som jag för övrigt kan lägga upp här nu eftersom har fixat sladd och så :D

Så här är hon! Braceface herself. Visst är vi lika? :)
Braceface!

//M

Famous?

Status: Världskänd!

Eller nä, men lite lokalkändis, haha. Var med i tidningen idag. Hallands Nyheter. Det var faktiskt lite knepigt att se sig själv i tidningen haha. En stoooor bild över hela uppslaget nästan med gammelmormor och jag (: Himla roligt var det!
Läs artikeln och titta på bilderna! Klicka här
Tycker det är synd att jag inte har en sladd till min kamera dock, så att jag hade kunnat lägga upp lite bilder. Min målning är klar till dom i Halmstad till exempel. Den skall dom få i morgon. Min kära tandreglerare.

Mallorca på måååndaaaag! Helt sanslöst ju! Jag har inte riktigt fattat det än. Måste blogga massor då. Har inte ens börjat packa. Bara skrivit en packlista. Vi får se...
Kanske inte får med mig någon packning xD

//M

19 år!

Status: Gammal

Jag fyllde 19 år igår. Stor flicka. Jag fick en kamera av morsan och farsan. Och massa fina saker av syrran, en dunk bensin också vettu! Helt fantastiskt.
En present gick inte att slå in, så min kära överenergiska syster sa att så kan vi inte ha det och hon slängde ihop en skattjakt mitt i allting precis innan de skulle upp och väcka mig.
Så jag fick en lapp. Bakom "blommor". Jag letade som en blå, men jag fick lite hjälp med den och så fortsatte det. Jag sprang runt. In på vinden. Bland bollsport och pilar stod det på kortet.
Det stod en stor, tung papplåda precis innanför dörren, men det tänkte väl inte jag på. Morsan och farsan håller på att bygga om så det ser ju ut som det gör. Det blir väldigt fint där inne men jag tyckte det var alldeles normalt att det stod en låda i vägen.
Så när jag väl hade hoppat över den så började morsan och syrran asgarva bakom mig. (Farsan jobbade)
Jag bara... vaddå? Varför skrattar ni? Har ni flyttat piltavlan? Så jag gick över lådan igen för att se om piltavlan satt någon annan stans. De skrattade om möjligt ännu mer och till slut såg jag ett Det stod GRATTIS över hela den kartongen, haha. Och det var ett staffli där i :)
Så jag målade hela morgonen. Hur mysigt som helst.
Eller ja, när vi väl hade klurat ut hur man får ställt upp det. Det var ganska så klurigt. Jag och morsan satt där som två fån och skruvade på allt som gick att skruva på. Till slut fixade vi det! :D
Vi hade lite kalas för familjen och det klirrade till ganska rejält i Mallorca kassan ;)
Härligt, härligt.

//M

Snö?

Status: Sommar

Eller ja, typ sommar. Vår! Men är det bara jag i hela världen som vill ha mer snö? :( Jag vill ha mer snö! Den har ju inte ens lagt sig en enda gång. Det har blivit slask över natten. Det snöade och sedan slog det över till regn. Underbart...
Våren kan ju inte komma nu! :(

//M

Konstnär

Här är en bild jag målade.

Eventuell tatuering?

Ängel
Ängel

Hon sitter på vattnet och filosoferar :) Det hade varit hur härligt som helst ifall man kunde göra det. Haha.

//M

TaTTo!!!

Tänkte passa på att berätta med att jag har tatuerat mig! Min första tatuering! :D

Jag har inte tänkt så mycket på någon tatuering sen jag fyllde 18. Utan det bara slog mig nu. Den här skall jag ha!

Hello Kitty
Hellt Kitty

Visst är hon väl söt? (:

//M

Weekend

Sen uppdatering, jag vet, menmen. Förra helgen tog jag en liten weekend upp till Göteborg för att sova hos min kära moster Zanna.
Första kvällen bjöd hon på pizza och så somnade vi relativt tidigt. Andra kvällen satt vi uppe och målade hela kvällen natten och morgonen! :D

Den här tavlan lyckades jag åstadkomma. Sedan gick vi Wild And Crazy och la ut tidningspapper över hela golvet, la ut ritpapper och tog penslarna och bara smätte färg överallt. Hur roligt och häftigt som helst! :D

En ängel som sitter på vattnet:
Målning.


//M

Studenten

Status: Pluggar inte fastän jag borde

Idag kom studentmössorna! Yay! Men ingen till mig... jag hade ändrat min order så jag och några till får den någon annan dag. Fasiken. Jag som så gärna ville ha den.
Vi var också i Falkenberg på Hertigen på ännu en Mallorca träff. Vi var där i ettan på work-shop. Jag minns mycket därifrån. Som om det var igår. Jag saknar det.

Kan jag inte få börja ettan igen? Kan jag inte få bli 16 igen?

//M

Hos Zanna!

Nu sitter jag här i Zannas soffa, äter lite godis och tittar på Melodifestivalen (men va?) Jag vet, jag fattar inte själv, men jag tänkte vara lite snäll och låta Zanna titta.
Resan hit gick bra. Körde inte riktigt vilse, men däremot körde jag fram och tillbaka på den jävla gatan som leder in till hennes område. För den skylten är ganska liten och vänd åt fel håll så jag var tvungen att åka och vända, sen körde jag naturligtvis förbi gatan precis i samma ögonblick som jag såg att det var den gatan, vända igen! Tur att det inte var så mycket trafik och lite mörkt sådär. Fortfarande lite läskigt.
Så fort jag såg skylten mot Oslo så höll jag till vänster typ hela vägen, jag låg typ i omkörningsfilen hur länge som helst, haha. Sen ledde ju den filen till Stockholm, Jag blev ju livrädd och bytte fil, blundade nästan och bara hoppades på att jag körde rätt, och jag körde mot Oslo. Perfekt! :D

Nu sitter Zanna och dreglar över han... sångaren i BWO. (Hallå eller?). Ursäkta, 80-talet ringde, dom vill ha tillbaka sin frisyr.

Jaja, det får la gå. Det kommer en bra film sen som vi skall se, och måla lite och så :D Min stora kärlek heter den. Den är ju jätterolig.

Puss på er! (:
//M

Fasader

Fasader, fasader. Vi är alla omringade av fasader. Det tar inte mer än en blick för en människa för att få sig en uppfattning om en annan människa.
Man ser någon gå förbi på stan, en glad ung flicka i färgglada kläder. Man ser hennes vackra leende och tror att hennes liv är så gott som perfekt. Man ser inte in i henne, hon kan ha gått igenom vad som helst. Om man tänker efter.
Folk blir förskräckta när hon plötsligt inte finns mer. Hon som var så glad. Hur kunde det ske?
Det är då man börjar anklaga sig själv. Man skall aldrig anklaga sig själv.
Flickan hade en tät fasad. Man kunde inte se igenom den. Det fanns inte en chans att man kunde förutse vad som skulle hända. 
Andra väljer att lätta på fasaden så folk får se. Så folk får se vad man går igenom.

Depressioner ökar bland dagens ungdomar och sjunker allt lägre i åldrarna. Man skall aldrig anklaga sig själv för hur någon annan mår. Det är sorgligt hur bra skådespelare en del är. Och det är orättvist när de väljer att bara försvinna sådär. För automatiskt lägger någon i närheten skulden på sig själv.
- Hur kunde jag inte förutse det?
- Varför märkte jag inget?
- Jag borde ha fattat!
Det är tankar som kommer när något sådant händer.
Ingen har skulden för det flickan gjorde. Hon må ha gått igenom svåra saker, men det som hände var hennes eget val. Och det är för sent att ändra på nu.

Den flickan och jag har en sak som skiljer oss åt.

Jag valde att lätta på fasaden.

//M

Within

Har varit ute och kört lite bil nu. Hade mycket att tänka på och behövde lufta huvudet lite. Det hjälpte. Jag känner mig stressad. Jag har varit hemma från skolan i snart en vecka och jag hade planerat att få gjort en hel del, men liksom. Allting har inte blivit gjort. Det känns som om det inte har hänt någonting. Imorgon börjar allvaret igen och man bara önskar att det kunde poppa upp någon anledning till att slippa.
Det har varit så skönt att slippa vardagen ett tag, det var så längesedan. Så nu bara sköljer allting över en igen.
Jag visste ju att verkligheten skulle komma på återbesök, men har ju försökt undvika den. Så allting hade väl bara staplat sig och rasat.

Så känns det.

//M

Hallands Nyheter

Imorgon smäller det! Hallands Nyheter kommer och intervjuar mig och min gammelmormor hemma hos henne. Det känns lite nervöst faktiskt. Tänkte börja skriva en packningslista till Mallorca också! :D

Det är hit vi skall åka! :D


//M

Prinsessorna

Så Daniel fick sin prinsessa... men inte Carl-Philip? I samma veva som Kronprinsessan förlovar sig så bryter Carl-Philip och Emma upp. Eller ja, som dom vill uttrycka sig "tar en paus". Lite ironiskt faktiskt. 
Kungen kräver mer pengar för att finansiera prinsessans bröllop. Nej tack! Dom kan betala själva.
Jag menar, dom är rika nog. Det sägs väl att det är brudens far som skall stå för fiolerna. Inte en hel befolkning som arbetar hårt för sina pengar.
Det är ju helt sanslöst. Så lågt får man väl inte sjunka? Att man mjölkar befolkningen på pengar för att prinsessan skall få sitt stora, vita bröllop som hon alltid har drömt om.
Jag blir så förbannad bara. Varför liksom? Kungen utnyttjar sin makt över folket.
Antingen så får kungen all makt eller ingen makt. Så är det bara. Jag har sagt det förr och säger det igen. Kungafamiljen representerar Sverige, men det kan väl lika gärna regeringen göra? Vi behöver inte krusa för kungen bara för att han är just kung.
Att dom bara har mage att kräva mer! Om jag hade fått mitt porträtt tryckt på svenska kronor då skall jag säga, att då hade jag bara satt mig ned, hållt käften och njutit.
Det känns bara som om dom aldrig blir nöjda. Herregud, vara tacksamma någon gång bara!


//M

Kisen

Här är hon igen! Min sötboll. Kunde inte motstå.
Sötboll  
Hon ligger här i soffan precis bredvid och slickar sig som aldrig förr, haha :D Sötnos där<3

//M

God morgon

Status: Nyvaken

God morgon alla glada! Jag övelevde natten! Haha. Här sitter jag och har precis vaknat. Tittar på Hos Musse på TV. Tecknat är så himl mysigt (: Långben och Musse och allihopa, har följt med mig hela min uppväxt :)
Dock har jag alltid undrat, vad är Långben för djur?

//M

Mörker...

Alltså Jag var nere nu för att liksom göra lite macka, gå på toa och ta ut linserna och sådär, du vet. Innan läggdags och så. Alla andra har gått och lagt sig, men bläh vad mörkrädd jag är! Lite tråkigt faktiskt. Så fort jag vänder ryggen till tror jag typ The Grudge står där bakom och glor på mig, eller vad fan som helst liksom.
:(
Vad skall man göra?

//M

...

Hittade en hemsida där man kan marknadsföra sin blogg gratis.

www.tusenhemsidor.blogg.se

//M

Smörgåstårta

Kom precis hem från födelsedagskalas (: Min kära kusin fyller 18 och sedan skjutsade jag honom till krogen. Det tjänade jag 100;- på. Det klirrar gott i Mallorca burken (:
Nu tänkte jag spela lite poker... och kanske måla lite sen :D

Hör av mig!

//M

Äntligen!

Nu har jag äntligen fått köpt mina prinsesskor som jag skall ha på bal och student (: Dom är helt fantastiskt underbara! Men dom förblir hemliga tills balen ;) Sorry.
På väg tillbaka gick vi förbi ICA Kvantum... Att köpa chokladkaka, att inte köpa chokladkaka, det är frågan.
--- Att köpa chokladkaka! --- Haha :D Så det fick bli ännu en sådan här goding:
Choklad!

Åh det är ju så gott. Smäckade i mig hela under minuten nästan.
Har jag dåligt samvete? Nej.
Har jag ont i magen? Ja.
Skall jag gå och laga lite riktig mat så jag har något att komma med när morsan får syn på detta? Ja.

//M

Shoes, once again

Varför detta sko-beroende? Jag kollade runt på nätet och hittade en "pink addict" sida, jag anmälde mig direkt.

Titta vad massa fint jag hittade!!! Mums på dom (:
Shoes!


//M

Kisen och jag

Jag somnade igen, haha! Typiskt. Men man kan inte förneka att det var gott (: Thihi. Jag vaknade och skulle gå upp, då låg min lilla kise i soffan och sov. Då man inte kan motså detta svarta fluffiga så borrade jag in huvudet i magen på henne och gosade. Mmmm.

Här är hon, min tiger (: Busan! :D Thihi, visst är hon väl söt?
Busan!

//M

4/3-09

Status: Mycket nyvaken

Jaja, man fick sig väl en skvätt sömn i alla fall (: Det var trevligt! Men känner mig fortfarande dassig. Som sagt, idag fyller min kusin år och snart är det min tur (: den 21 mars smäller det. Och sedan drar jag till Mallis.
För er som inte vet, jag går tredje året på gymnasiet, linjen samhäll med inriktning turism. Och där, så åker hela turism klassen till Mallorca i typ 5 veckor för att praktisera och så :D
Men klart det blir lite ledig tid också haha ;) Det skall bli spännande :)

Dags för frukost!

//M

Grattis, grattis.

Idag fyller min kära kusin 18 år. Han skall på krogen ikväll, en onsdag liksom. Jag skulle hängt med, men... tror inte det. jag blir hemma från skolan i morgon också :/
Kommer väl på hans kalas i alla fall ;) Tårta typ :D

Nu är det snart läggdags (: Har svårt för att sova. Så jag sitter mest här. Vad skall man göra?


//M

Hallands Nyheter

På fredag smäller det! Då kommer antagligen mitt projektarbete med i Hallands Nyheter. Haha, gud vad roligt! Jag skriver om min gammelmormors liv och alla hennes resor. Så då hamnar vi på avdelningen Livets Gång i Hallands Nyheter i så fall. Härligt (:

Nu är jag verkligen trött, tänkte väl lägga mig snart och så. Spela en poker kanske.

:)

//M

...

Jag har sjukanmält mig för i morgon också. Känner mig allmänt trött och matt. Men det har ändå varit okej att vara hemma, kanske skall måla lite.
Tänkte lägga ut två tavlor jag målade för ett bra tag sedan.

Tavla
Painting  

Klottra gärna (:

//M

...


Listen to this.

Haha, igår fick jag nåt konstigt sms från något konstigt nummer. Idag hände samma sak. Jag fick något konstigt sms från något konstigt nummer.
Varför, varför mitt nummer liksom? två stycket som skickade fel till mitt nummer på två dagar. Sanslöst.

Här är i alla fall det jag gör just nu:
Godis

Och som ni ser är det mest papper kvar. Haha. Gottigt som bara den :D Syrran går på GI-diet nu. Inte bra sånt. Jag hörde faktiskt på radion att ingenting sånt funkar, man skall helt enkelt äta mindre och motionera mer, det är tydligen det som funkar bäst.
Det finns liksom inga genvägar. Och det kan jag tänka mig. Det är typ såhär min diet ser ut... (bilden ovan) Mindre nyttigt kanske, men så himla gott bara (:

Dagens visdomsord: Lyssna till kroppens signaler.

//M

ShoeS!!!

Pump, pump, pumps it up?

Här kommer det många av er har väntat på antar jag, haha. Mina skor!
Har varit och hämtat skor idag fastän jag var sjuk bara för den sakens skull att jag skulle lägga ut dom på bloggen.

Så här är (nästan) alla mina bebisar<3 :

Vi börjar med ett par lite somrigare skor, typ ballerinaskor med klack. Jag vill också tillägga att skornas riktiga färg är färgen på den andra bilden, likadant på alla skorna. Ljuset blev konstigt i spegeln på de första bilderna bara.
Shoes
Shoes

Här är ett par av mina stövlar jag hämtade ut idag från klackning.
Shoes
Shoe

Vi fortsätter väl i samma anda. Här är det andra paret jag hämtade ut, ett par svarta stövletter med detaljer på sidorna. Lite äldre och välanvända skor (:
Shoes
Shoes

Här är också ett par välanvända skor. Ankelboots i svart.
Shoes
Shoes

Dom här skorna har ni antaglien redan sett om ni har följt min blogg. Nya och mycket älskade. Finns också att se lite längre ned i bloggen.
Shoes
Shoes

Vidare till lite mer färgglada festpumps. Nya silverpumps. Awesome!
Shoes
Shoes

Här har vi då ett par lila pumps med lite högre klack och rosettliknande detalj fram. Visst är det lite Sex And The City? ;)
Passar också på att påminna än en gång att skorna ser ut som det andra korten i färgen på riktigt. Det första kortet är taget i en spegel vilket reflekterade ljuset lite konstigt.
Shoes
Shoes

Sist men absolut inte minst, Grand Finale! Dom nya skorna från H&M jag älskar så innerligt. otroligt höga klackar, men det är det värt. Har letat efter sådana här svarta skor med svart kilklack jättelänge! Och här är dom. Är dom inte läckra?
Shoes
Shoes

Visst var det värt väntan? Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;)

//M

3/3-09

Status: Matt

Har precis ränt på stan för att hitta balklänningstyg och balskor fastän jag är sjuk. Bläh, svimmar snart. Hittade ett jättefint babyrosa tyg. Och skorna hade jag ju redan planerat in. *host* 999;- *host* Men hoppas på dom i alla fall :D

Så hämtade jag ut mina babys som har varit på klackning, jättefina blev dom. Så korten kommer upp senare idag!

Det är två till som har ringt om mina skor jag la ut på blocket haha. Tre pers på två dagar, helt sanslöst roligt. Mycket mer än vad jag hade hoppats på i alla fall, jag trodde inte dom skorna skulle vara så populära, haha :O

Men nu måste jag återhämta mig med lite av den färdkost jag köpte på väg hem (Geisha, romerska bågar och Center) Det är inte så dumt det!

Håll tillgodo, skorna väntar!

//M

Yay!

Har redan fått svar på min annons som är ute på Blocket. Om allt går som planerat så är dom sålda på onsdag :) Beroende på hur jag mår och om jag är i skolan och om någon annan ringer och bjuder på dom.

Men ändå, annonsen har liksom legat ute i några få timmar!

Great success!

Vad glad jag blir (: Ännu lite extra cash till Mallis!

//M

Bikini!!!

Här är bikinin som blir ett måste på Mallorca!
Bikini  

Visst är den underbar? :)

Jag har blandade känslor inför Mallorca. Jag vill dit mer än något annat samtidigt som jag bara vill stanna hemma. Vi får se. Hoppas det blir en fantastisk upplevelse att åka dit :D

Jag har precis kommit hem från Halmstad nu också. Min tandreglerare mekade med bågen i underkäken och nu spänner det -.- gummibanden är tillbaka, i en ny konstruktion. Haha :D

//M

Tandläkare

Jag ringde min kära tandreglerare innan idag. Mitt bett har ändrats lite känner jag och han sa att jag skulle höra av mig då. Så jag skall dit halv 6 idag för han skall sätta tillbaka gummibandsfästena så jag kan sätta tillbaka gummibanden. Så att jag ser ut som Hannibal Lecter igen, haha :D

Det här blir mitt tredje inlägg idag. Jag har så tråkigt i nuläget. Har fått gjort lite läxa och så.

Här får ni en close-up på mina duntofflor (: Fina va? Och ja, jag vet, jag är vit som ett A4-papper, men jag skall snart till Mallorca, jag får ändra på det då.
Sockar


//M

Blocket

Jag har bestämt mig för att försöka få sålt mina skor jag fick av en kompis för ett bra tag sedan. Det visade sig att det inte var riktigt min stil.

Skor

Såhär ser dom ut ;) Visst är dom snygga? Men inte riktigt min stil, haha :D

//M

Ny outfit?

Status: Snörvlar

Är hemma från skolan idag, men jag tycker jag förtjänar det faktiskt. Har knappt haft några sjukdagar alls.
Och så snöar det ute! :D Helt underbart, jag älskar snö<3 det har börjat lägga sig och förhoppningsvis kommer det bli helt vitt, thihi (:

Såhär ser jag ut idag alltså, dagens outfit:
Mys  
En jättemysig morgonrock från H&M och gosiga duntofflor, thihi.

Med min favoritkatt (efter Busan såklart) som tryck på baksidan. Hello Kitty (:
Hello Kitty

Helt underbar. Men nu är det dags för en fika med morsan :)

Håll tillgodo.

//M

Sjuk

Status: Officiellt sjuk

Jag har sjukanmält mig från skolan i morgon. Nu är jag officiellt sjuk. Vet inte, kanske har feber. Kan inte sova i alla fall. Men vad skall jag säga? Jag bad om det, haha. Jag har varit med Tobbe nu hela tiden fastän han har varit lite förkyld. Shame on me.

Jag har ätit upp min apelsinkrokant, tittar på Scrubs och gosar med kisen (:

Morgondagen:
* Ring tandregleringen i Halmstad
* Ring banken
* Fortsätt med Braceface målningen
* Tänkte lämna min engelskauppstas i alla fall
* Om jag orkar, hämta skorna annars får ni vänta tills någon annan dag med att se mina sötnosar (:
* Skulle kolla klänningstyg och visa mina eventuella balskor för morsan, men vi får se hur jag mår

Menmen, jag får väl försöka sova igen då. Puss på er ^^,


//M

1/3-09

Status: Svag

Det var ju fest igår som gällde, då blev jag lite svag idag, haha. Jag förfestade lite smått själv här hemma med en äcklig cider :S och god Baileys. Great success!
Morsan körde in till stan och eftersom sista skjutsen där gick klockan 9 så fick jag gå in till Nyfiket och hänga med Tobias för han jobbade igår (: Så där var jag och pratade med honom och så, mys.
Sedan kom Jessika, Frida och Natalie till krogen. Då hängde jag på. Det första Jessika sa när vi hade satt oss.
-Fan Madde har du gått och blivit tjej eller? Haha. Purse
Väska

Och då var det denna lilla väska hon syftade på. Och jag klandrar henne inte, men jag pallade inte ta med min stora väska på krogen så det fick bli den fjolliga, men snygg är den! Och det nödvändigaste fick plats. Körkort, Betalkort, läppglans, mobil och 3 småflaskor med Jägermeister ;)
Ingen misstänker väl den heller? Det får fan inte ens plats en 33 centilitare i den. Men jag fick plats med 3 små Jäger ;) Jessika och Frida blev helt saliga när jag gav dom varsin. Så där stod vi som tre fånar och shottade Jäger på toaletten inne på krogen. Roligt var det! Ännu roligare var det att Frida hade ju lyckats få med en hel väska in med öl i, haha. Så dom drack hon ju där med.
Vi fick gratis garderob, (vi la våra jackor bakom bordet hos en arbetskompis, haha) Lite fusk, men ändå. Och så fick vi rabatt på drickan med eftersom jag och Jessika jobbar där. Så det sved inte!

Så spelade dom Poker Face vettu! Upp på dansgolvet och dansade i mina nya skor också. Jag träffade folk som brukar spela hos mig, och det var hur roligt som helst (:
Sedan spelade dom ju Infinity, det var ju helt sanslöst roligt. Det blev att vi var kvar på dansgolvet, vi pausade ibland för att gå ned och köpa en till dricka, men sedan tillbaka! Det är jobbigt att vara på topp ibland ;)

Hela kvällen slutade med att Tobbe fick bära mig in till honom.
Jag vill då tillägga att det var inte på grund av att jag var totalt aspackad, utan jag hade så fruktansvärt ont i fossingarna. Haha, kunde ju knappt gå. Det var därför han bar mig, roligare än så var det inte.

Så idag vaknade jag och kunde knappt andas. Börjar bli riktigt förkyld eller nåt känner jag.
Det här använder jag som medicin:
Choklad

Gott som bara den (:

Men jag har gjort en del läxa nu, så jag tänkte faktiskt gå och vila lite.

Dagens visdomsord: Att vänta en glädje är också en glädje.

//M

RSS 2.0