JobB

Idag har jag jobbat 9-17. Sedan bar det av mot gymmet för att köpa gymkort minsann! Friskis och Svettis blir det :) Det skall bli spännande. Det var stort och fräscht och väldigt fina och många maskiner. Äntligen!
Med lite pastagratäng i magen är man på banan igen, fick lite dåligt med sömn i natt.
På jobbet åkte vi iväg en sväng och in på Rusta. Där fick jag inhandlat ännu en kokbok.

Det är den fjärde i samlingen om bara cupcakes! Visst är dom fina? :)




//M

Personalmöte

Nyss hemkommen efter ett långt personalmöte med god mat och många diskussioner. Nu skall här betalas räkningar! En av mina favorithobbys. Första hyran var jätterolig, det var en fröjd att betala den, man hade ju precis flyttat hemifrån! Nu kan det kvitta. Allt fler OCR nummer trillar ner i brevlådan, men det är nog bäst att betala, betala och se glad ut helt enkelt (:
Holby City och en pinnglass skall nog råda bot på detta.



//M

TV

Efter en dag på jobbet blev det lite TV-häng med Gladiatorerna och lite godis så klart! Nu blir det En Natt På Museet 2.
Bilen fick följa med hem idag också. Den går som en klocka min fina pärla! Bara lite småfix innan den mycket nödvändiga besiktningen, tills dess får Silverpilen samla mod och kraft på parkeringen tillsammans med en gammal, igenfrusen stackars Audi som säkerligen inte rullat det senaste decenniet. Bumper Buddies!



//M

Long time, no see

Det har gått lång tid nu, så man måste ju försöka komma i kapp något sånär i alla fall. Koncentrerar mig mycket på att lägga upp mina senaste konstverk, så jag tror att jag fortsätter med det.


Pegasus:



Pin-up:



Audrey Hepburn:



Audrey Hepburn close-up:



Vackra Belle från Skönheten Och Odjuret:


By: Madelene Bengtsson



//M


Fundering

Vad är det med oss svenskar egentligen? Så avvisande och reserverade. Till exempel, när jag skulle åka tåget från Veddige till Varberg. Det stod en tjej längst bort på perrongen och jag ställde mig längst ut på andra sidan. Sedan kom det en kille och han gick och ställde sig i mitten, det var nästan så han tittade på oss för att verkligen vara säker på att han inte var för nära någon av oss.
Samma på bussen, sitter det en person längst bak så vips, är alla 5 platser upptagna. Sitter det någon i busskuren, så räcker det inte ens att man inte sätter sig ner, utan man går inte in i busskuren över huvudtaget, det är ju fullt...

Liten fundering jag hade idag.

Dags att göra sig i ordning så man kan gå iväg och klippa sig!



//M

Alster

Här är några av mina senaste alster:

Greta Garbo


James Hetfield


Ke$ha


Kolteckning


//M



Promenad

Usch och fy vilken dum dag!
Tog en promenad, sedan på väg hem gick jag förbi frisören för att boka tid, men då var det stängt för lunch antagligen så då fick jag vänta där utanför tills de öppnade.
Jag fick bokat min tid.
Sedan tänkte jag, ja! Jag kan ju handla på väg hem också, till middagen. Plockade ihop det jag skulle ha i lugnan ro, stod i kö som man gör. När det var min tur kom jag på att fan i helvete, plånboken är hemma!
Jag fick snällt och vänligt plocka ihop mina grejer igen och placera ut dom där de skulle vara, sedan spatsera där ifrån, utan ingredienser.
Pinsamt!

Nu tänker jag sitta här, titta på mina inspelade program och vara tjurig! Hela dagen!


//M

Buss och tåg

Nu är det kollektivtrafik som gäller för Madelene. Om jag skall vara helt ärlig så är det faktiskt väldigt skönt att åka buss ibland. Man slipper tänka, man kan bara sitta där. Efter en natt på jobbet fick jag skjuts av snälla mamma in till stationen. Sedan buss till Veddige, och det var spännande idag! Det kom en kontrollant på bussen för att kolla om alla hade betalat.
Mitt nästa karriärdrag kanske? Bli busskontrollant. Hmm.. tål att tänkas på!

Jag vaknade helt igenpluggad i hela huvudet idag. Det är någonting som smyger sig fram här, ont i hals och huvud. Snörvlig och täppt i näsan. Vill inte ringa in mig sjuk till jobbet bara, det är så surt. Det är bara att kämpa!

Dags för Holby City! Brittisk sjukhusserie jag fastnade för. Mycket drama. Det gillar vi!





//M

Klantarsel

Jag har under en tid funderat på när jag skulle besiktiga min bil. Det borde vara dags snart? Idag när jag letade bland mina papper hittade jag ett meddelande från Bilprovningen:

- Vi saknar uppgift om godkänd kontrollbesiktning för ovanstående fordon. Fordonet får endast användas för färd kortast lämpliga väg
 - till en verkstad för reparation
 - till ett besiktningsföretag för besiktning

Från 6:e januari var detta brev! Great success. Jag har då kört runt med körförbud, tji fick jag.
Dags att laga bil, den kommer ingen vart just nu ändå. Den står på jobbet och är tjurig. Går inte att köra. Så det blir buss och tåg för mig!



//M

RSS 2.0