God natt

Status: Trött

Nu är har det varit alldeles för mycket geografi, religion, spanska, svenska som snurrat runt i huvudet på mig. Jag kände bara hur trött jag blev med en gång, så nu tänkte jag gå och lägga mig.
Kanske sätta igång Norbit igen och somna till den. Haha, det var den roligaste filmen på länge (: Köpte den på NetOnNet, följde med Bumble<3 dit eftersom han följde med in till Ge-Kås ;) Lite rättvisa måste det väl ändå finnas? (=

How you doin'? 

Norbit (:

//M


Tisdag Kväll

Status: Trögflytande

Det är faktiskt sant, jag känner mig lite trögflytande helt enkelt. Allmänt slapp och orkeslös. Funderar på att sova tidigt idag, för jag är bannemej så trött.
Ligger här och slötittar på Top Model samtidigt som jag bloggar (=
Då ställer jag mig själv frågan, varför är just Top Model så bra?
Den frågan har man fått några gånger.
Jag har faktiskt inget riktigt bra svar på det. Ett gäng bitchiga brudar som bara gnäller på varandra, tar olika sorters bilder och BARA lipar.
Så jag har inget att säga till mitt försvar :S Jag vet inte varför det är så bra, men jag följer det slaviskt likförbannat.
Må så vara (:

Tyra Banks

//M


Tisdag

Status: Blöt

Hej alla kära läsare. Ni kan inte förstå vad det har regnat idag! Det har stått som spön i backen. Och efter gårdagens händelser kan jag inte känna mig annat än olycksdrabbad.

Dagen började med en långsam geografilektion där vi skulle ha redovisning om jämställdheten. Det var väl ganska okej. Efter det hade vi en långsam religionslektion. Jag skojar inte, den var verkligen långsam. Våran lärare är så mysko att det finns inte. Och det gör ju inte saken bättre att hon har en dialekt som kan göra att vem som helst mår psykist dåligt.
Ursäkta min negativa inställning, men dagar som denna har en dålig inverkan på mig. Och då blir det såhär.
Jag sprang från skolan till gallerian för jag hade lite ärenden, redan där var jag helt genomblöt! Men vad annars skulle jag förvänta mig? Jag var den enda ute som inte hade paraply. En sak skall ni veta, att jag använder ALDRIG paraply, det är för kärringar. Man är väl viking? :) Sedan sprang jag i alla fall från gallerian till parkeringen, ännu blötare...
Tro fan inte det slutar regna så fort jag sätter mig i bilen och stänger bildörren då? Helt sanslöst...
Sedan på väg hem körde det ju såklart ut en idiot rätt framför mig som kör på en huvudled. Då fick jag ju faktiskt avreagera mig lite när jag hängde mig på tutan och tvärnitade (=

!Läxor på G!
Håll tillgodo (:

//M

Uppdatering

Status: Olycksdrabbad

Nu skall ni få höra! Efter skolan skulle jag handla paprika och lime till morsan. Så visst, jag körde in till NETTOs parkeringshus. Det enda, verkligen ENDA stället jag blir nervös av i trafiken, det är parkeringsplatser.
Ni förstår inte hur trångt det är i det P-huset! Helt sanslöst.
Jaja, till saken.
Jag skulle köra in ijämte en bil, med en betongpelare på min högra sida och en blå parkerad bil på min vänstra sida, jag känner redan hur lyckat detta skulle bli. Det gjorde inte saken bättre att ett äldre par stod och tittade på mig! Och då kände jag att jag inte kunde visa att jag givit mig in på någonting som jag inte klarade av, så jag fortsatte väl köra.
Jag körde in och sedan kände jag bara hur jag slickade den blå parkerade bilen med HELA min vänstersida. FAN! MIN BIL! Jaja, backa ut fort som fan och kör runt och parkera någon annanstans. Med fasa tittade jag i backspegeln, och såg någonting mörkare blått på min metallic blå bil. HELVETE!
Jag gick ut och såg till min förskräckelse en låååång mörkblå rand och repigt såg det ut att vara.
Shit, shit, shit, vad gör jag nu då? I ren panik började jag gnugga på det, och det gick bort (: Måste vart gummi eller smuts från den andra bilen.

Fint. Väl inne på Netto skulle jag plocka paprika, hade glömt vilka färger det var, ringde morsan men hon svarade inte, så jag plockade en grön och en röd och en lime.
Eftersom jag kände mig lite deprimerad efter hela parkeringsincidenten plockade jag lite choklad och gottgott med (: Det var naturligtvis 2 kilometer lång kö till kassan, genom hela affären och personalen hade inte tillräckligt med vett att öppna en till.
Spela roll, det går väl rätt fort.
Jag tittade runt hörnet och såg att den andra kön var ju mycket kortare!
Suckers, tänkte jag medan jag smet runt godishyllan.
Och där, jamen självklart uppenbarade sig en 3 kilometer lång kö! Korkad här! jag var ju fan nästan framme vid kassan. Blev ännu mer deprimerad och plockade till mig ett paket med chokladbollar.
Sedan fick jag lite tur, det blev nåt krångel i förra kassan, någon ny som hade krånglat till det, eller något hade fastnat, vad det nu var. Så den kön hade stannat medan min rörde på sig (=
Äntligen fick jag lasta upp mina varor på bandet. Men va? Vart är mitt kort?! NEJ! Mitt kort var borta. Fort som attan plockade jag bort varorna och gick runt i affären och letade på golvet. Nähe... La tillbaka varorna och skulle hem och ringa banken för att spärra kortet hade jag tänkt mig.
Kände en gång till i fickan. TRO FAN INTE KORTET LIGGER DÄR DÅ!
Då var jag inte nådig, shit vad arg jag blev på mig själv. Jag ställde mig i kön som hade utökats med ytterligare 1 kilometer. Men sedan förstod äntligen personalen att det var VÄLDIGT mycket folk där, öppnade en ny kassa, jag sprang dit, betalade och gick ut till bilen.
Bilen jag hade kört på körde förbi när jag var på väg dit för att kolla om det blev något märke på den.
Tog upp mobilen och låtsades prata med någon så jag kunde stå kvar och kolla medan bilen körde förbi.
Det blev ett litet märke... Men inte så grovt som det blev på min bil.
Jag skämdes lite för att jag är så kass på sådant.
Jag satte mig i bilen, öppnade förpackningen med chokladbollar och åt en.
Då kändes det med ens bättre :)

//M

Smurfigt

Jag skulle bara säga att jag känner mig lite som en smurf idag, jag känner mig allmänt glad, blå och studsig (= En blå lite studsande sak (:

//M

Uppdatering om helgen

I lördags var jag och Bumble<3 på Ge-Kås, handlade lite nödvändigheter såsom choklad, godis och tuggummi (:
Det var en lite roande situation jag tänkte dela med mig av (: Nämligen, du vet känslan av tomhet i magen man alltid får efter ett besök på Ge-Kås, jag tror bestämt det kallas grov hunger!
Då gick vi till Burger King som ligger ett få antal meter därifrån. Väl där beställde Bumble<3 mat och jag tog plats.
Vid bordet ijämte satt en man och antagligen hans fru mittemot. Precis när Bumble<3 kom tillbaka brakade gubbens stol ihop totalt och han slog i golvet.
In med hamburgaren fort som fan i munnen för att undvika en skrattattack! Alltså förlåt... men det var lite roligt bara, det kan man väl ändå inte förneka? (:

//M

Måndag

Status: Tjock
Här sitter man igen med sitt wienerbröd och en Pucko (: Det är väl en hel del kalorier i det, men det är ju så otroligt gott!
Var hos pojkarna mittemot, på Frukt&Grönt. Eftersom de tydligen hade vart mega slappa och inte beställt hem någon Fanta (!) Så fick jag Puckon för halva priset ;) Det kallar jag att förhandla! :D

//M

Söndag

Status: Arg! Det var ett jävla gnäll om den P-boten hela tiden! Ja, jag fick en P-bot när jag stod parkerad på 3 timmars-parkeringen utanför skolan. P-skivan stod på 10:00 och jag slutade skolan 15:30. You do the maths. Jag hade en stressig och ingen tid att ändra P-skivan eller flytta bilen. Klart som fan det springer runt en lapplisa då eller?! Kommer ut efter en lång dag i skolan och ser denna förrädiska vita lapp inplastad och klar på vindrutan!!! Helt sanslöst kasst -.-
Sedan dess har jag bara vägrat betala den.
Menmen, jag får väl stå mitt kast, jag får väl betala skiten ...

Sådär. tack så mycket. Behövde bara avreagera mig lite (=

//M

Test

Madelene testar: att lägga kiwi på knäckebröd. Det fick bli dagens lunch i brist på ork. Men det var helt OK! Prova det (:

//M

Novell - Valerie

Här allihop! Läs min novell (: Det är en svenska läxa. Man skulle skriva en berättelse som handlar om vatten på 500 ord. Enjoy (:



VALERIE

Allting gick i slow-motion, hon kände vattnet omsluta henne. Av ren reflex kippade hon efter andan men kände då vattnet sippra ned i lungorna. Hon slutade kämpa när hon insåg att hon var under vattnet, obenägen att ta sig därifrån. Hon försökte desperat komma ihåg hur hon hade hamnat där, men allting svartnade.

Med ett ryck satte hon sig upp i sängen. Panikslagen och kallsvettig drog hon efter andan.

Det gick. Hon kunde andas. Hon lugnade sig när hon insåg att det bara var en dröm.

Men hon kunde bara inte släppa det faktum att drömmen kändes så otroligt verklig. Den var över i alla fall, så det var inget mer att tänka på.

•-         Är du okej Valerie? Jag hörde att du skrek. Frågade hennes mamma när hon gick in till köket.

•-         Jodå, jag hade bara en mardröm, men det är okej nu. Fick hon till svar.

Valerie var en 17-årig flicka som bodde på västkusten i Florida med sin ensamstående mamma Jaqueline.

•-         Din pappa kommer och hälsar på idag Valerie. Sa hennes mamma med en seriös ton.

Stämningen sänktes med ens hennes mamma sa så.

•-         Jag har ingen pappa. Säger Valerie med ett intetsägande uttryck i ansiktet.

•-         Nu slutar du upp med dumheterna Valerie! Svarade Jaqueline bestämt.

•-         Hur länge skall du låta honom trampa på dig morsan? Va? Förstår du inte att han var otrogen mot dig? Han lämnade dig för den där jävla slynan! Hans egen kontorist! Hon lämnade honom när hon insåg att han var för gammal. Då kom han krypandes tillbaka. Han är ett äckligt svin! Är det bara jag som har förstått det? När skall du inse att det bara är dina pengar han vill åt! Säger Valerie och stormar ut ur rummet.

Hon slänger sig på sängen och borrar in huvudet i kudden. Tårarna rinner ned för kinden, men hon är van. Hon bestämmer sig för att göra det hon är bäst på, det hon brukar göra speciellt när hon är nere.

Hon tar brädan och springer ned till stranden som ligger precis utanför deras hus.

Vågorna var höga, det var sol och inte en enda surfare så långt ögat kan nå. Perfekt! Tänker Valerie när hon slängde sig på brädan och simmade ut till de riktigt stora vågorna. Vinden tog tag i hennes hår och svalkade skönt i ansiktet. Havet glittrar så som bara havet kan när solens strålar når vattenytan. Hon ser sin chans när en stor våg närmar sig. Valerie ställer sig på brädan och vågen når henne precis innan brytpunkten.

Hon känner problemen försvinna bakom sig och vågen tar dom med sig. Vågen bryts och hon surfar mitt i den.

Allting gick i slow-motion, hon kände vattnet omsluta henne. Av ren reflex kippade hon efter andan men kände då vattnet sippra ned i lungorna. Hon slutade kämpa när hon insåg att hon var under vattnet, obenägen att ta sig därifrån. Hon försökte desperat komma ihåg hur hon hade hamnat där, men allting svartnade.


Bilden jag hade som framsida till min novell (:
Copyright: Madelene!

//M


Morgon igen. Fredag.

Status: Nyvaken.

Har för stunden stora funderingar på vad man skall äta till frukost egentligen. Åt precis några M&M's, men det får nog faktiskt bli några till för jag hittar inget jag är sugen på i skafferiet ;(
Jag sov så himla konstigt inatt. Vaknade flera gånger, en av dom för att jag inte kunde andas :S
Det var lite läskigt faktiskt. Menmen, idag skall jag jobba igen. Dock inte på POS (min gamla trafikskola), utan som croupier :)

Det är roligt ifall det går bra i alla fall, man får stå ut med en hel del dyngraka personer! Det blir ju lite jobbigt ibland i och för sig. Men det får gå, har alltid velat bli croupier av någon anledning :S, så nu när jag väl är det, så är jag glad :)
Men det är fortfarande nervöst att jobba, ikväll blir ju liksom bara mitt tredje pass! Haha xD

Ikväll är det dags att jobba igen (:

//M

Hemma igen


Ja! Då var man hemma igen då. Det har vart full rulle idag mest hela tiden känns det som. Då är det lite roligare och jobba (: Speciellt när det är saker jag kan hjälpa till med xD
I morgon kommer Monika tillbaka, är glad att hon mår bättre, är ledsen över att inte jobba mer (: ):  

Men ändå, CASH! :D                                                               Har som sagt jobbat lite vid sidan av några dagar på min gamla bilskola.   Det blir goa pengar för en studerande som jag :)

//M

Jobb, jobb, jobb.

Nu sitter man här, på jobbet, igen :) Blev inringd till min gamla trafikskola, för Monika (den ordinarie receptionisten) är sjukskriven.
Det är lite slappt runt omkring här ibland, men det är det lätt värt, sitta här bara och få betalt (:

Snaskar choklad för det mesta och kladdar i alla blocken.
Men faktiskt har här vart en hel del att göra idag, förvånsansvärt många samtal, några inskrivningar och boka massor av körlektioner. Det är roligt när det blir lite full rulle ibland, även om jag inte kan allting här och bara hänvisar till Peter och Oskar hela tiden (körlärarna) xD
Men helt OK! 

Fast som sagt, känner mig ju lite risig idag, så det blir ju extra segt att sitta här. Menmen, det får gå helt enkelt (:

Håll tillgodo! Uppdatering kommer senare.

//M

Torsdag.

Idag är jag trött, lite förkyld och för stunden, väldigt mätt.
Jag har precis haft världens längsta diskussion med Malin om vad en blogg är och hur man skapar den.
Korkad är jag.
Malin hjälpte mig så gott hon kunde och nu är det upp till bevis!
Lyckades jag koppla allting rätt nu eller?

RSS 2.0