Hit the town!

Okej då... jag röjer väl lite jag med, dags att dra till stan nu, haha. Pappa är den enda duktiga här i familjen ;)
Malin kommer och hämtar mig, hehe. Lyx! =)

Hmmm, lite kasst det där med kort. Men ja, lägg huvudet på sne, det är ju inte så svårt. Man kan ju i alla fall urskilja vad jag har på mig. Haha :D
...  

Lite alldeles för mätt är jag nu känner jag... Jag åt ju grillad lax med citron, salt och chilisås. Gottigottgott. Sedan grillad banan med mjölkchoklad och glass i... underbart! Men herregud vad mätt man är!

Den här raringen skall få följa med mig ut ikväll. Haha! En sådan här är guld värd i dessa dagar. I alla fall om man heter Madelene Bengtsson ;) Vilket vissa här gör...
...  

Livet blir vad man gör det till gott folk! Vill jag glida genom livet på en 50-lapp, så gör jag bannemej det!

//M

Glassmys!

Då var man tillbaka en vända. Har varit ända bort i Rolfstorp, mitt i ingenstans. Men fint är det ;) Där glassade vi lite, satt ute en stund, gosade med alla katter en stund. Sedan sa Malin...
- Jag är sugen på att åka någonstans!
- Jag med! Vart då?
- Jag vet inte riktigt...

Så gick det till ungefär... vi diskuterade en stund och så åkte vi iväg. Hunden hängde på. Vi var på Getterön och plaskade lite i havet med vovven. Det tyckte hon var skoj :) Blött var det också... man blev lite blötare än planerat. Men det fick gå!

Sedan, då jäklar. Då åkte vi hem till Läjet.

Och då såg det ut såhär!
...  

Min briljanta idé att äta glass fick Malin på fall. Sagt och gjort!

Wilma följde med (: Hon fick en kula vanilj, och det var ju inte helt fel. Själv tog man... Dumle, bananchoklad och Dulce De Leche med varm nötsås på. Helt okej för mig! Satt som en fläskläpp!
...  

Dags för grill, grill, grill. Bara jag och papps. Mysigt (: Morsan är iväg och röjer på stan. Therese röjer säkert också någonstans. Jag och pappa är duktiga, vi röjer inte (:

Puss sålänge!

//M

Picknick

Jahapp. God morgon alla! Då var det dags för ännu en underbar dag.

Igår så blev jag ju så sugen på att ha picknick, och vem går det ut över? Om inte min bättre hälft Tobias.

Off to Getterön we go! En picknick bland alla får och blommor ;)

Vi gick längst ut på Getterön och la ut filten på en liten gräsplätt. Mys. Jag hade köpt budget-chocolate-chip-cookies, men dom var faktiskt typ lika goda som helt vanliga, dyra chocolate-chip-cookies! Där med basta!

Vi åt lite kakor och sen fick Tobias ett ryck och sprang nerför berget för att leta sten. Sedan knackade han sönder en bit från berget och började forma den stenen, men jag fick inte titta. Så hade han gjort ett jättefint hjärta till mig, haha (:
Jag försökte också göra ett hjärta, men det såg mer ut som en... sten?

Sen i alla fall, när vi hade spenderat hela tre timmar på Getterön där, så kände vi att nä, vi ville vara med alla knott och myggor längre, så vi fick faktiskt pallra oss hemåt igen, vid halv 11.

Tobias ville så gärna ha ett får! Men när vi väl kom nära dom så ångrade han sig och ville springa där ifrån. Haha.

Det var min gårdag (: Idag är det en ny dag. Dags att ringa Malin. Hon är ensam hemma och har tråkigt, så jag får åka dit och liva upp stämningen lite för henne.

Glöm inte, där jag är, det är där festen är ;)

Puss sålänge! :D

//M

...

Idag är det den 29 maj. Vilket betyder att det en dag mindre kvar till studenten än det var igår. Härligt va? :D Jag borde egentligen haft MVG i matte... skall nog ta och prata med min lärare sen ;)

Ja, pengar på kontot, svider inte. För att fira lite kanske, så åkte jag och Tobias iväg till min gammelmormor idag för att fika och tjöta lite skit :) Så himla roligt.
Jag har provat klänningen idag med, balklänningen. Morsan syr en underkjol just nu, så att den blir lite fluffigare, haha. Igår surfade jag runt lite på nätet för att hitta lite balfrisyrer. Jag hittade den perfekta, så nu skall jag bara köpa lite fina spännen och sätta i håret sen också. Det blir superbra!

Hittar inte min kamera riktigt, det är därför det är lite dåligt med bilder på bloggen just nu. Hmmm, kanske skulle ta och leta reda på den.

I vilket fall, så ser min katt väldigt hungrig ut just nu, och som den softis jag är så får hon alltid som hon vill av mig! xD

Mata katt, hörs sen.

Puss sålänge ♥

//M

Tanka?

Jag lovar, min bensinmätare och E längst ner på mätaren har en flört på gång. Dom vill liksom aldrig vara ifrån varandra! Och det stör mig. I alla fall...
...Jag skulle tanka igår. För mina sista slantar på kortet. På Jet kan man övertrassera kortet, ibland är det väldigt bra, och ibland väldigt dåligt.
Igår var det väldigt dåligt.

Jag kom fram till Jet. Allt var som vanligt och jag skulle tanka upp nästan hela summan på kortet tänkte jag, eftersom jag får nya pengar i morgon.
När jag hade tankat färdigt skulle jag sätta tillbaka slangen. Men då hade den där jävla spärren fastnat så det bara fortsatte rinna!
Tick...tick...tick...tick sa mätaren och fort gick det. Satan i gatan! Stressad blev man och nu ligger jag liiite mer minus på kortet än vad jag egentligen hade planerat! Haha xD

Tack för mig.

//M

Blåsigt

Vinden susar i säven. Eller hur den nu går. För det gör den verkligen. Haha, man blåser nästan bort.
Idag har vi haft picknick på engelska lektionen :D Typsikt mig glömde jag allting vi skulle ha på morgonen, alltså, ingenting, så där satt jag, glad i hågen i skolan och skulle ha rättskunskap kvart över 8. Haha, tji fick jag. Så typiskt mig.
I alla fall, vidare till picknicken.
Nu känner man sig bra tjock. Någon bakade snickerskakor (mums), någon bakade blåbärs/hallonmuffins, någon bakade kladdkaka och jag, mest morsan, bakade kolakakor!
Otroligt gott, vi hamnade i matkoma hela bunten sedan. Gick runt och bjöd alla på kakor sen, ville bara att dom skulle ta slut, haha.

Fick reda på mitt betyg i Engelska C idag också ...

...MVG!

Yay :D Go me! Nu är det nära slutet. Låter sorgligt, det är lite sorgligt. Men vafan, man måste blicka lite framåt också :) Snart är det balen. Wohoo! Och i morgon kommer det mycket efterlängtade studiebidraget. Rik på nytt (:

Nu kommer snart morsan hem, då skall jag berätta för henne om mitt betyg i engelska och hur goda alla tyckte hennes kakor var! Haha.

Puss sålänge.
...

//M

...

Har tagit det väldigt lugnt idag. Och sedan åkte jag till Malin, haha :D
Jag gosade med katterna och busade med hunden. Vi bakade världens godaste kladdkaka! Fast vi åt upp mycket av av själva smeten också (A) Gott som tusan!
Annars har det varit lugnt. Är väldigt trött just nu.

Picnic på engelskan i morgon, Malin ville gärna joina (: Visst, visst. Bara häng på!

Nu bakar vi lite kolakakor här, sedan vill jag nog sova en skvätt. Haha. Vi hörs!

//M

Prov

Jahapp. Då har man gjort provet i geografin nu. Det var nästan pinsamt. Malin, IG+, eller vad säger du? ;) Haha. Nä, men det är lugnt. Inget ämne jag prioriterade ändå (:

Annars har det varit lugnt. Inte mycket att göra i skolan just nu. Lediga i morgon (: Härligt. Snart är det bal och allt. På torsdag är det picknick på engelska lektionen! :D Jag och morsan skall baka kolakakor. Gottigottgott.

Jag fick min tiara idag med, till balen :) Den allra finaste tiaran var slut :( Så jag bad morsan överraska mig, och den var superfin! :D Tacktack. Klänningen har också tagit form. Den kommer vara finast på hela balen! Bara så alla vet, thihi.

Puss sålänge.

//M

...

Ojdå, måste ha somnat till en stund, med linserna i. Smidigt där Bengtsson! Haha. I morgon är det skola dags igen! Härligt, härligt. Nja... diskutabelt. Men nu är det i alla fall nära tills vi slutar! Yay :D

Utekväll igår. Träffade Frida och Micaela först. Anslöt sedan till Malin och in på Nyfiket för att snacka lite med Jessika, som jobbade (:
Sedan träffade jag Martin och Mira. Hur roligt som helst ^^,
Bussen hem kvart över 2, ringde Tobbe och sedan försökte jag sova. En ganska bra kväll måste jag säga! :D


Han färdigt med engelskan idag också. Och så har morsan sytt på min balklänning idag! Wohoo. Hon är å grymt duktig :) Är så glad att hon syr den. Den blir superfin! Jag jobbar på för fullt för att gå in mina skyhöga, svindyra skor, haha. Det ordnar sig nog ;)


//M ♥

Jippodagen!

Hejsan allihop!

Nyvaken är jag efter en sjuhelsickes dag igår! Det var grymt kul!
Först kom Malin hem till mig och så gjorde vi oss i ordning. Vi skulle vara utklädda till clowner. Så jag och Malin klädde ut oss till...

... Jigsaw!
...

Hehehe. Tyvärr dog mina batterier kort efter det kortet. Så jag tänkte försöka ragga upp lite fler kort som blev tagna då :D

I alla fall, vi skulle vara hos en klasskompis på förfest klockan 12. Jag och Malin var där typ halv 2, haha. Sedan, vid typ halv 3 gick vi mot PS. Och där stod Tobias på parkeringen och väntade på mig :D och han tyckte det var någonting som var annorlunda med mig, haha.
Sedan klockan 3 typ marscherade alla treor ner mot fästningshörnan genom hela stan. Det var sjukt roligt! Folk stod längs med våran kortege och filmade och tog kort. Folk tutade och ropade. Det var skitroligt!
Väl nere vid fästningshörnan var det DJ och allt, hög musik och grejer. Lite lekar och shit.
Efter att vi hade lekt färdigt så skulle vi käka. Först jag, en redig kebabrulle på Campino! Sedan Malin, China Sea! Och där vid stationen träffade vi Jessica, Frida, Mikaela och ja, Nils träffade vi inne på Campino. Så alla gick in till China Sea. Jag och Jessica delade på en efterrätt, friterad banan med glass. Gooooooooott!
Sedan skulle vi till Linda på fest men det blev att vi drog till krogen först. Vi skulle möta syrran på stationen, men hon kom inte in på krogen, så vi gick till Linda i alla fall. Spelade lite kort och hade mysigt!
Man var sjukt trött sen kan jag ju bara meddela!
Men helt klart värt det ;) Dom som inte var med missade helt klart någonting, men får skylla sig själva ;)

Nu, vidare till Blankabalen. Den har jag ju redan skrivit om, men tänkte lägga upp bilderna.

Förfest hos mig!
...
...
...

Förrätt: Skagenröra på rostat bröd typ, och lite sånt där kaninmat jämte. Menmen...
...

Såhär såg tallriken ut efteråt i alla fall. Gott som tusan!!!
...

Sedan var det varmrätten, typ fläskfilé och potatis. Jag åt faktiskt! Det var helt okej. Jag åt tills jag blev mätt i alla fall.
...

Här står jag, vid fästningen, när jag och Malin var ute och vandrade.
...

Sen var det fest! DJ och allt. Hur kul som helst.
...

:)

//M

Åska

Jag och kisen är helt ensamma hemma. Och det åskar! Jag brukar tycka det är mysigt med åska och så, när man är med någon! Det här är inte lika mysigt... :(
Jag får väl bara försöka sova eller något.
Nu ösregnar det också, jaja. Det är jippodag imorgon i alla fall. Borde bli kul ;)

//M

Blankabalen!

Status: Nyvaken

Igår var jag på Blankabalen (: Helt sjukt roligt. Först var det förfest hos Malin, hur mysigt som helst. Alla hade så fina klänningar. Det var jättelyxig middag. Förrätten var skagenröra på rostat bröd och varmrätten var potatis med fläskfilé och sås. Jag åt nästan upp allting! Men det blev ingen efterrätt :( Det gjorde mig lite ledsen, men det är lugnt, för det var roligt ändå! Haha. Ni skulle ha sett! Lärarna dansade och shottade! Det var hur kul som helst.


Idag åkte morsan och farsan till Småland och kommer hem på lördag. Så, i kväll kommer Malin och skall mysa hemma hos mig. Haha.


I morgon är det dags för Jippodagen! Vi skall ju vara utklädda och allting... Vi får se om jag hittar något bra, haha.


//M

Balen

Jag har haft lite provning med balklänningen med morsan idag. Jag har flyttat hem igen, haha. Har spenderat massor av tid, dagar och nätter hos Tobias. Men nu är han på lan i Kungsbacka så nu har jag flyttat hem...
tills på söndag i alla fall :) Haha.

Morsan håller på att sy balklänningen. Den kommer bli helt sjukt underbar ju! Hon är så himla duktig min mamma. Studentklänningen kommer säkert bli lika fin den (:

Resultaten får ni vänta med att se. Hemligt, hemligt. Men alla som känner mig vet ju i alla fall vilken färg min balklänning kommer ha i alla fall... om det är någon tröst, haha.


//M

Lol

Ojojoj. Fick världens argaste kommentar precis. Haha, någon som inte vågade skriva sitt namn. Patetiskt. Men vilken tur att man kan kolla IP-adresser och så då. Men man kan ju bara gissa vem det var. Skriv ditt namn nästa gång för helvete. Patetiskt! Stå för det du skriver. Herregud.


Jaja, nog om den där.

Blankabalen i morgon! Härligt! Har fixat outfiten! Men den får ni vänta med att se tills i morgon! Och sedan är det ju jippodagen på fredag. Vi skall ju vara utklädda. Vettefan om jag har några sådana kläder. Haha, Malin, vi går som oss själva?
Det kommer bli ganska stressigt i morgon.
Först P-100 redovisning, sedan extra lektion, sedan hem, fort, fort, fort för att göra sig i ordning. Sedan kommer Malin hit, lite förfest. Sedan åker vi till stan igen på en annan förfest och sedan ner till den riktiga balen, haha! Det blir till att stå i i morgon! Men det blir säkert bra.
Fixar bilder och grejer i morgon då!

Puss sålänge.


//M


18/5-09

Status: Studerar

Här sitter jag med en hög papper. Massor, massor att göra nu i dessa tider! Väldigt tråkigt... menmen. Vi hade redovisning idag i alla fall. Haha. Jag och Malin hade satt ihop världens bästa power-point! Så den redovisningen var guld! Men det otroligt många som hade R-sjukan idag... typ halvklass eller något. Dålig stil. Det får stå för dom! Det var bättre för oss i alla fall. Så slapp man ha så många som lyssnade på en. Hehe.

Men nu måste jag faktiskt plugga lite här. Mycket att skriva blir det!

//M

Intense!

Status: Otroligt mycket kondition!

Jag och Tobbe har precis gått hem till mig i Läjet från honom i stan. 7 km eller något. Plus våran omväg ner genom stan och socitén, runt fästningen och hela strandpromenaden på väg hemåt!
Nära hemma, närmare bestämt i Södra Näs hittade jag en linbana! Haha, och där var det ju kört, jag hoppade på glad i hågen och åkte fram och tillbaka, fram och tillbaka.

Tobias- " Ja, gå du och lek så får dom gamla sätta sig och vila en stund ".

Haha, dom gamla...

Det var sjukt roligt i alla fall! Har inte åkt linbana på jag vet inte hur länge!

Dags att fortsätta min Ringa-runt-och-bjuda-folk-till-min-studentfest-runda!

Puss!

//M

Se där ja!

Status: Trött

Jag förstår inte detta. Jag brukar ALDRIG sova på dagarna till skillnad från hela min familj som knör ner sig i soffan och sover som grisar efter 3 minuter. Ser verkligen jättebekvämt ut, hehe. Men nu efter att jag har kommit hem så har jag sovit på eftermiddagen varenda dag nästan! Helt sanslöst. Jag kanske är sjuk?

I alla fall.

Student!

Mycket på gång. Och dyrt är det. Haha. Det är ju tur att morsan och farsan står för de mesta av fiolerna annars hade ju en annan stått där, ja, utan någonting. Haha!
Det skall bli så härligt! Idag är morsan och farsan på "kulturresa" i Tyskland! Handlar sprit...
Vilken grej! Alla andras föräldrar i klassen åker typ till Tyskland nu i studenttider också.

Hemskt vad Tyskland tjänar pengar när Sverige tar studenten! Härligt, härligt.

Det känns mycket bra att vara hemma igen i alla fall. Jag vet inte riktigt. Nu önskar man nästan att man hade åkt på den resan i ettan, med en gång så man fick reda på vad det är för personer man umgås med egentligen. Det fanns tydligen en hel del man inte visste. Och så hittade man andra personer man kom väldigt bra överens med!
Så egentligen borde man åkt i ettan. Menmen, nu är det gjort, och nu vet man (: Det är lika bäst det!

Skolan går ypperligt i dessa dagar! Har fått reda på två betyg än så länge, och det kan jag säga gott folk, att dom betygen, dom stavas med tre bokstäver och börjar på M. Det satt inte helt fel!

Hej sålänge!

//M

...

Status: Nyduschad

Hel och ren.
Jag och Tobias tog en liten tur till Fossilmormor Britta idag :) Har saknat henne och hennes kakor ju! Det var jättetrevligt att få träffa henne igen! Och kakorna var inte att leka med så goda dom var då :)
Sedan körde vi runt lite, jag och Tobias. Jag skulle se ifall jag hittade Löftadalens Folkhögskola. Och det gjorde jag! Det var ju inte svårt alls. Raka vägen genom hela samhället tills man såg skylten "<--- Löftadalens Folkhögskola". Bra va? :D

Nu är det mycket på gång!
[X] Födelsedag
[X] Mallorca
[X] Tatuering
[X] Fått besked från Löftadalens folkhögskola
[   ] Blankabalen
[   ] Balen
[   ] Studenten

Den här våren är fullsmockad med massor av event! Härligt, härligt.

Ja, såhär glad kan man bli av... ja... ingenting? Therese tycker jag är konstig ibland...
...

För mig är det helt okej!

Saknar min tandställning lite dock. Jag känner knappt igen mig själv utan den. Men, livet måste gå vidare. Och jag måste erkänna att resultatet blev helt otroligt!
...


//M

Braceface

Status: Braceface no more

Det är faktiskt sant. I onsdags var jag och tog ut tandställningen. Jag hade lite delade känslor om det, men det blev verkligen supertjusigt. Det blev hur snyggt som helst!

Jag vill tacka Ulf, Carina, Dan-åke och alla andra som varit inblandade vid min operation.

Jag är hur nöjd som helst. Verkligen. Det har gjort så himla ont och jag har gått igenom mycket. Blod, svett och tårar. Mycket bättre beskrivning finns det inte. Det har varit en sann upplevelse och jag skulle aldrig vilja göra det ogjort!

Här är tavlan jag målade till dom, haha. Visst är vi lika? (:
...
...

Efter :D Här med Malins gosiga, yttepyttesmå kattungar! Visst blev det bra? (:
...

Här jobbar dom för fullt, Ulf och Carina!
...
...

Jag har bitit Ulf i tummen många gånger och det vill jag be om ursäkt för. Det var inte meningen (:

Här är vi! Från vänster. Ulf Cromwik, Madelene Bengtsson och Dan-Åke Wällivara... Ursäkta stavningen om jag har stavat fel på era namn?
...

Det var allt för mig för denna gången (:

Catch ya later!

//M

RSS 2.0