Teckning

Här är ett självporträtt som jag fick köpt en fin ram till häromdagen (:

lkn
ön
//M

Earth Hour

ölm


Glöm nu för allt i världen inte Earth Hour i kväll mellan klockan 20:30 till 21:30. Släck och stäng av allting för en timme. Det gör skillnad (:


//M

Ajajaj

Ojojoj.

Hemkommen från tandläkaren och shit, shit, shit vilken utskällning jag fick. Väl befogad vill jag också tillägga. Så nu har jag bestämt mig för att skärpa mig på riktigt (: Dyrt som satan i gatan var det också... 20 suger...

Vidare till en rolig sak:
Idag har jag ritat med min kära kusin och försökt lära henne så mycket jag kan av porträttstudier som möjligt :D Hon är verkligen superduktig! Det vill jag gärna göra om :) Mysigt. Jag hade planerat och förberett, letat igenom massvis av tidningar som jag fick klippa i av min syster och letat fram kalligrafiböcker och så vidare (: När jag kom dit hade hon städat bordet så vi fick plats. Det var verkligen roligt! =)
Sedan åt jag Coco-Pops! Gottigt<3 Det var längesedan!

Nu är det nog ändå dags att sova lite. Ge-Kås i morgon! Hoppas i alla fall. Lönelördag, kanske inte den mest ultimata dagen, men det sista som dör är hoppet (:

Puss! <3
//M


Dagens ungdom

Jag tog bussen idag, som vanligt och hela landsbygdens kids skulle till skolan. Rena dödsdomen att sitta på den bussen. Att det faktiskt bor så många i bushen?
Men hur fan ser dagens ungdom ut? Och ja, jag får säga dagens ungdom, för jag är 20 nu (:
Vi tar killarna till exempel. Alldeles för stora tröjor tillsammans med byxor som sitter vid knäskålarna. Håret då? Två burkar vax och sedan ställer dom sig i en vindtunnel, full effekt, herregud, hur kan dom studera med håret i hela ansiktet och inte kan läsa i böckerna? Jag visste inte att fettigt hår som ser ut som man inte har tvättat på evigheter är inne. Kepsarna då? Försöker dom på riktigt att se ut som en rappare? Wannabe.

För att inte tala om tjejerna. Vad är målet? Att se ut som en lyxprostituerad docka? I så fall har dom lyckats kan jag ju säga. Kraftigt blonderade med extensions ända ned till ryggslutet som inte ens matchar det färgade håret! Så skall dom tvunget ha det till att se ut som dom inte har borstat det på flera veckor. Trassligt, slitet och helt makalöst räligt. Smink eller en mask i regnbågens alla färger som dom har klistrat fast?

Vart är världen på väg?

Ville bara få det sagt.

(=
//M

Artwork

Här kommer lite nya teckningar (:

öml
ölm
lkn
öklm
lkn 
//M

Cartoon

Idag har jag försökt mig på att teckna en liten del av en serietidning för typ första gången (: Det var verkligen superkul! Och här är resultatet:

öml
lkn

För att vara den första är jag riktigt nöjd :)
//M

Måleri!

Status: Hög.

Har nämligen precis sprayat två teckningar jag har gjort med det spray jag fick av min faster när jag fyllde 20 (: Super! Fixeringsspray, jag är väl inte så grym på tekniken än, i och med att instruktionerna bara fanns på finska så vitt jag vet, jag uppfattade 30 cm och 5 minuter, så det är väl relativt simpelt att räkna ut.
Spraya 30 cm från teckningen och låt torka i 5 minuter, men faster hade ju googlat lite och skickade vidare instruktioner (:
LÄNGE LEVE GOOGLE!

För övrigt var kalaset alldeles underbart! Morsan hade gjort en fantastisk smörgåstårta som vi har fått hos våra kusiner på födelsedagarna i deras familj, så nu ville jag ha den så jag äntligen kunde få en bit till frukost! (: Och det fick jag.
så många släktingar har nog aldrig samlats samtidigt i vårat hus tidigare... förutom studenten då. Så vi fick ju nästan sitta på golvet! Det blev en himla massa förlängningar av bord, extra bord och extra stolar. Trångt och mysigt! :D
Hade en skräddarsydd önskelista i år, och det funkade alldeles utmärkt. Jag var ganska säker på vad jag skulle få av många av släktingarna, och det var bra grejer som jag hade användning av. Så det funkade bra!
Tack för ett fint kalas alla! (:

Har idag också tagit emot beställningar från min kära kusin som jag hade planerat att värva som stor konstnär ;) Hoppas hon inte har någonting emot det <3 Så jag skall handla lite i min skola åt henne och på fredag skall vi ha teckningskväll (: Mys!

Köpte min allra första Baileys på systembolaget i Varberg idag! Helt fantastiskt, men det gör jag inte om på ett tag. Skamligt dyrt! Man var ju bara tvungen ändå (:

Dags att sova snart ändå, om man blir trött någon gång. Sov gott mina vänner! <3


//M

20 år

Hur känns det att fylla 20 frågar dom. Det känns konstigt svarar jag. Det är lugnt, du kommer inte märka någon skillnad säger dom då.
Jasså? Då jämför vi:
Från 0 till 600 kronor hos tandläkaren, hur stor skillnad är det? Ungefär 600 kronor.
Från 14 till 23 kronor på bussen, hur stor skillnad är det? Ungefär 9 kronor.
Från 0 till 130 kronor hos doktorn, hur stor skillnad är det? Ungefär 130 kronor.
Och redan där är vi uppe i 739 kronor som jag inte har i bakfickan just nu tyvärr.

Så, faktum: Allting som inte har kostat pengar innan kommer att börja kosta pengar nu, och det som har kostat pengar innan kommer att bli dyrare.

Jo, men du får ju gå på systemet i alla fall säger dom då. Jo tack, om allting inte hade börjat kostat så jäkla mycket pengar så hade jag kunnat utnyttja den delen också...

Ett ytterligare faktum: Jag kommer fylla 20 år och det finns absolut ingen eller ingenting som kan göra någonting åt detta. Så då gör vi såhär i stället. Då firar vi! :D När man ändå inte kommer undan liksom ;)

Kalas i morgon! (:
//M

RSS 2.0