Scrapbooking!

Nyss hemkommen från en scrapbookingkurs med mamma och Paulin! Idag fick vi lära oss vika blommor på massa olika sätt. Det var fantastiskt roligt! Bara vi tre, plus instruktören då. Mysigt.

Här har vi använt vanligt kaffefilter som vi färgat med lite olika sorters material såsom distress stain, distress inc o.s.v. Inte mitt bästa verk, men det blir bättre!


Här har vi använt vanligt cardstock (kartonpapper) som vi tejpat över med tunn silvertejp och stansat ut flera delar, sedan vikt ihop lite snyggt. Då kan det se ut såhär:


Stansat ut en fjäril och vikt i ordning och limmat. Den lilla blomman är utstansad, sedan embossad, precis som löven, sedan vikt ihop flera lager och limmat.


Här har vi en ranka gjord på ståltråd och floratejp, sedan bundit ihop blommor och blad längs med vägen. Pilligt men roligt. Och fint!


Var ju tvungen att handla lite också. Här har vi två mönsterpapper med mönster på båda sidor.


Såhär såg de ut på andra sidan.


Sedan två stansar, en stans med blomma, sedan en embossingstans som man gör fördjupningar i den redan stansade blomman. Väldigt vackert!


Och sist men inte minst, silvertejpen som man använde och fick sån fin effekt med. Gärna med lite akrylfärg duttad på, så får ytan en slags smutsig metallic look. Himla fint!


Tack mamma och Paulin för sällskapet! <3

Dags att kolla kladdkakan i ugnen!
//M

Kommentarer
Postat av: Mamma

Fina bilder, vi hade kul/mamma

2012-02-16 @ 17:21:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0