Sorgligt

Status: Nyvaken

Här sitter jag med min goda mannagrynsgröt med jordgubbssylt på (: Men jag kan fortfarande inte släppa tanken på de människor jag såg på TV igår. "Generation Fett" som går på trean. Vart är världen på väg?
Igår var det såkallade "squashers" på TV, Alltså stora damer som tjänare miljontals kronor på att sätta sig på män bara för att de blir upphetsade av det.
Visst det är jättebra att dom är stolta över sig själva, men de säger också att de är hälsosamma. Om man väger över 200 kg är man inte hälsosam!
Samhället idag blir ju bara fetare och fetare. Vad gör vi då? Let's go McDonald's on their asses!! Vi trycker i så mycket fullkorn som det bara går i allt det onyttiga som finns. Men gud vad bra! Nu kommer hela världen bli smal på en kvart...
Det funkar inte så bara. Jättebra med fullkorn, visst, visst, men det räcker ju liksom inte.
Man måste ju ta bort allt det onyttiga. Det är ju individen själv som bestämmer oftast vad den stoppar i sig och inte.
Och ofta är det ju dom feta föräldrarna som för över det på sina barn i och med deras diet hemma. Okey, man kan inte bara skylla på det onyttiga, det är ju faktiskt mängden man vräker i sig som spelar roll också.
Och då har vi ju liksom hamnat i en "dead end". Då spelar det ju ingen roll ifall allt onyttigt varslas, utan folk kommer äta nyttigt, men i alltför stora mängder för det.

Frågeställning: Någon som har ett bra förslag på hur man skall lösa denna situation?

Onyttigt/nyttigt.  
Pssst...
Det första man kommer att tänka på när man hör onyttig mat är hamburgare, eller hur? Men faktiskt, om man tar bort överflödet av allt annat som t.ex. dressing, ketchup och ost så har man en jättenyttig macka. Där finns ju hela kostcirkeln med nästan. Bröd, kött och grönsaker. Där fick ni er allt en tankeställare va? ;)

//M

Kommentarer
Postat av: Danne G

Hamburgare är ju gott:D



Fin blogg

2008-10-11 @ 12:15:58
URL: http://deegee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0