Kalas!

Nu har stora förberedelser gjorts inför mitt första riktiga kalas som jag skall hålla. 15 pers står på gästlistan, oh, hur går detta ihop med världens största tidsoptimist? Heja, heja!


Foto

Fina kisen! :)


Ge-Kås

Nu jäklar har jag köpt mig en till Cupcakes kokbok! Vi åkte nämligen till Ge-Kås för att att handla lite onödigt och nödvändigt, fast mest onödigt, som vanligt. Har jobbat hela helgen och jobb väntar i morgon igen och sedan 3 nätter på raken och sen kalas. Det blir en spännande vecka detta! :)
//M

Veddige

Körde hem efter jobbet. Allt eftersom dimman la sig, tätare och tätare över vägen började det mörkna mer och mer. Alltså ultimata förhållanden att köra på en 100 km/h sträcka medan de flesta djurarter är ute på jakt efter mat. Blunda, be en bön och plattan i mattan. Finns inget annat att göra just då. Bara hoppas på det bästa. Och ja, jag kom hem än en gång faktiskt! Mer spännande än så här blir det inte i Veddige, och då var det inte ens i Veddige, utan på väg till Veddige. Med ett glas pucko framför gladiatorerna i soffan. Där har ni höjden av spänning i Weddige! W00p w00p!
//M

Leila Bakar

Morsan och farsan var här på min födelsedag i onsdags med blommor och paket. Jag fick det här fantastiska förklädet som Leila har när hon bakar!




Visst är det väl vackert?! Nu blir det till att baka, men försiktigt, för det får ju inte bli smutsigt ;)
//M

Hipp hipp hurra!

Idag fyller jag 22 år! Tänk vad gammal man börjar bli :O

Fast jag önskar att det var lika kul att fylla år idag som det var när man var så här liten. Jag kommer ihåg att jag alltid kollade på mjölkpaketen och när utgångsdatumet var 21 mars då var det minsann nära den stora dagen :)
 
//M


Calippo Shots!

Äntligen! Nu blir det en Calippo Shot :)


//M

Cervera

Nu har vi äntligen använt vårat presentkort på Cervera och köpt oss en redig kniv! Från Anders Petter, helt underbar när man jämför med våra andra slöa från Ikea.


//M

Kalas

Nyss hemkommen från ett trevligt kalas hos farmor och farfar, farfar fyller år och fick fin whisky! :) Det var uppskattat. Nu sitter man här, mätt och belåten och väldigt trött efter en ganska så sömnlös natt. Får hoppas på en bättre natt i natt! ^^,
//M

Sömnlös

Okej, det kanske var lite dumt att titta på skräckfilm. Nu har jag legat vaken sedan 01:54. Lite segt faktiskt. Eller ja, väldigt segt. Men nu har det börjat ljusna så jag får väl försöka somna om och se hur detta går :O

//M


Design

Nu har jag börjar designa skor! Tog ett par neonrosa pumps ur min samling och blingade dom lite:

Såhär såg de ut från början



Och såhär såg de ut efter!





Snyggt va? :D Himla roligt att pyssla med sånt här. Får se vilket par som blir offer nästa gång.
//M

Film

Nu jäklar skall vi titta på Paranormal Activity! Fråga mig inte varför för guds skull varför jag nu skulle titta på den, men vi har köpt den och det är lika bra att få det överstökat, haha. Fyyy, läskigt.


//M

Frukost

Idag blev det en redig frukost bestående av amerikanska pannkakor och bacon!



Mums på det! :) Nu blir en en tripp till stan i det vackra, gråa, regniga, höstiga vårvädret!
//M

Omelett

Nu skall jag ge mig på en ostomelett och se hur det funkar men det är ju inte direkt svårtuggat ;)

Gott!


//M

Lyxvistelse!

Nu jäklar har vi bokat en lyxvistelse i Göteborg på Scandic Opalen i Göteborg, w00p w00p!




I slutet av april skall vi bo i en master suite på 40 m2! Det är större än våran första lägenhet! En kingsize säng och privat jacuzzi inne på rummet! För en natt skall vi leka stenrika, fy fasiken vad skoj! :D
//M

Weird shoes

Surfade runt lite på nätet efter roliga skor och kom fram till dessa:

Gillade designen på de här


Men de här var ju bara läskiga


Lady Gaga stil på dessa?


Fisk-flops?


Och dessa ser ju lagom bekväma ut ;)


//M

Powerwalk

Efter en redig powerwalk blir det då yoghurt som vanligt till frukost, men nu dröjer det nog inte länge innan jag kan äta som vanligt igen :) Det går åt rätt håll i alla fall!
Idag får man agera vuxen och ta tag i disk och tvätt men nu först, Holby City! Råkade ju missa det igår när jag var och hälsade på gammelmormor :) Hon gräddade våfflor och det var ju sååå jobbigt att inte kunna äta dom :(
Men det får vi ta en annan dag helt enkelt!
//M

Kjelles smakresa i Asien.

Har precis tittat på Kjell i Asien nu. Han är för rolig men idag gjorde han nåt så fint alltså! Han var och hälsade på ett barnhem med 38 barn mellan 5 och 18 år som delar på 5 rum sammanlagt.
De har bara råd med en heltidsanställd och äter sardiner och ris sju dagar i veckan oftast. Så Kjell tog saken i egna händer och var i kontakt med ett lyxhotell och fick igenom en helkväll för ungarna. Stor och lyxig buffé med all sorts mat och sedan massor av lek i poolen. Det var så roligt att se! :) Det är så svårt att tänka sig vilken skillnad det är mellan samhällena. Heja Kjell!



//M

Grill!

Nu jäklar är sommaren på väg! Idag åkte grillen fram, helt spontant.



Men för min del blev det ju soppa då... har fortfarande för ont för att tugga. Men det är absolut inget fel på den inte! :) funkar fint.


Nu blir det chill i soffan till ett inspelat avsnitt av gårdagens Project Runway!
//M

Hamstra!

Nu har jag bunkrat upp med kräm, yoghurt och soppa eftersom jag inte kan tugga än för det gör så satans ont!



Det blir väl lite enformigt kanske, men vad skall man göra? Skall man vara fin får man lida pin :)



Ganska tjusigt ändå? ;)
//M

Tandställning

Har nu vilat en bra stund efter att syrran och jag kom hem från Halmstad sjukhus och jag blev Bracaface igen! Fast denna gången fick jag genomskinliga pluppar så rälsen syns inte så mycket. Nu har jag ont som satan och sitter här och väntar på soppa för att sedan jobba natt. Det skall bli spännande detta.

Take care!
//M

Fika

Vi tog en paus i pysslandet och gick en promenad för att köpa lite fika. Mumma! En god smoothie till också!
Det har vart ett väldigt intensivt men mycket roligt scrapmarathon! Det blir en repris på detta helt klart :)  


//M

Magneter

Nu har jag pimpat kylskåpet lite granna med finfina magneter jag gjort själv givetvis!

En simpel jeansknapp till magnet! :D


Blomman har jag gjort alldeles själv ;)


Satt fast ett par hängen i ett broschfäste tyckte jag var lite fräckt.


SWEET! Eller hur?


//M

Favorit

Favoritkortet på mig och min syster från albumet:



Vi är väl bara för söta! ;)
//M

Scrapbooking forts.

Vi fick varsitt fint fotoalbum att fylla av kära moster! Såhär kan det se ut då:

Framsidan på albumet:


Första sidan, lilla jag :)


Och här kom min fina lillasyster med, det var inte det lättaste att hitta kort på bara mig i den åldern, syrran var en riktig linslus, eller var det jag som var det kanske? ;)


//M

Scrapmaraton!

Nu har Paulin kommit och vi har påbörjat vårat scrapmaraton!

I väntan på leverans av mina bilder så vi kan göra fotoalbum så klädde jag ett iPhone skal så länge, så här blev det, från helt vitt till:




Snyggt va? ;)
//M

Hemköp

Känslan när man hamnar jämsides med en annan kund på Hemköp och båda två vet att man tävlar till kassan men man börjar inte springa för det är ju pinsamt. Till ämnet hör också att gubben hade en vagn full med grejer medan jag bara hade en korg med några saker, ändå skulle han knö sig före! Ja, gubben vann!
MEN!
En till kassa öppnas men jag avvaktar. Till slut glider jag över till den nyöppnade kassan.
Sedan.
När jag har betalat och packat ner allting ser jag på väg ut att gubben inte ens har börjat lägga upp varorna på bandet för hans kassa krånglar!
Känslan när han tittar upp på mig med ett bittert ansiktsuttryck och min blick säger -Haha! Skrattar bäst som skrattar sist! Men man räcker inte ut tungan för det är ju pinsamt.
Segern är min!

Drama i Veddige, me like!
//M

Ge-Kås

Vi skulle till Rusta för att hämta löpbandet jag beställde, sedan in en snabbis på Hajen, men vi hamnade visst på Ge-Kås! Där kan man få tag i så här roliga saker:



Ett skal till iPhone i form av en miniräknare. Fiffigt va?

Jag blev bra paff när jag såg att det hade börjat växa i min kruka utanför! Inte har jag gjort något för att det skall växa där. Morsan gissade på tulpaner och Tobias på påskliljor, men roligt var det i alla fall :)
Det snöade ju som tusan hela natten! Det kom flera centimeter och temperaturen ligger fortfarande på noll. Konstigt, nu var man ju taggad på våren. Menmen, snö är fint :)


Close-up på mina mystiska blommor.


Hälsningar från Svea :)

//M

Tacogratäng

Har precis ätit en mumsig tacogratäng med wienerbröd till efterrätt. Ibland måste man ju bara fira att det är onsdag :)

I lördags sminkade jag syrran som skulle på fest med amerikanskt tema. Såhär kunde det se ut då:





Häftigt va? Det var jätteroligt och mycket uppskattat på festen :)
//M

...

Här kommer lite bilder, ligger hemma och är krasslig nu!

Lite ny inredning hemma, haha.


Vi åkte iväg och tog en liten promenad i Läjet häromdagen.


Vi vandrade ner till hamnen.


Vackert.


Någon gång skall jag flytta tillbaka till Läjet :)






Visst är det väl fint? :)
//M

Bada!

När jag kom hem i morse väntade ett rykande hett bad på mig efter en tuff natt på jobbet. Medan man badade åkte ju gubben och handlade frallor också. Vilken härlig fredag! Nu är det dags för lite fredagsmys till Ice Age :)
I morgon är det fullspäckat på schemat, tidigt, tidigt går vi upp för en tripp till Ge-Kås, sedan lite fika hos mamma och pappa där jag skall hjälpa syrran med en häftig sminkning till hennes fest i morgon.

Det var stor bokrea på ICA häromdagen så då köpte jag denna:

Den fristående uppföljaren till 14 år till salu. Den boken var fantastiskt bra, om ändå grym, så jag har stora förväntningar på denna. Sedan blev det en fin whiskybok till pappsen också så klart :)


Skall vi ta och inleda fredagsmyset?
//M

RSS 2.0