Stuff

I morgon skall vi börja teckna! Jag har varit och köpt ett gigantiskt skissblock och nya pennor. Fick ju ett presentkort på hobbybutiken i stan. Handlade upp det idag och lite till! Fruktansvärt roligt skall det bli. Idag hade vi lite håltimme efter att vi hade tagit skolfoto och då satte sig hela klassen på gräsmattan precis vid havet och presenterade och berättade lite om sig själva. det var sjukt härligt.
Det blev ganska mycket information idag och så fick vi uppgiften idag då som vi egentligen skulle fått i morgon. Och så fick vi sluta en timme tidigare med.
Jag säger bara att vi skall teckna i morgon, resten får ni reda på då ;) 'hemlis, hemlis* Thihi.
Nu är det nog dags att sova hur uppspelt jag än är!

God natt folk! (:

//M

Skolan

Idag började jag skolan (:
Jag var sjukt nervös när jag skulle köra. Tobias sov över som moraliskt stöd. Super! Jag har bara kört dit själv en gång innan, så jag är fruktansvärt stolt att jag hittade till att börja med! Jag trodde hela tiden att jag hade kört för långt, men nej då. Jag hittade rätt sen (:
Vandrade in i skolan tillsammans med två lika vilsna tjejer som mig själv. Haha.
Vi blev uppdelade i våra klasser och fick massor av information. Det verkade väldigt roligt, och jag kom bra överens med folk.
I morgon är det mer information som gäller och en liten introuppgift som jag inte riktigt vet vad den handlar om än. Så det skall bli hur spännande som helst!

Följ min resa genom detta år av utbildning till konstnär :D

//M

Skolstart!

Idag börjar skolan och jag är superstissig! Vet inte riktigt vad jag skall ta mig till, hur mycket kläder jag än har hemma så blir ingenting liksom bra nog. Men svårast blir nog att välja skor...
Men nu måste jag nog äta frukost! Har så mycket i huvudet, vet liksom inte vad jag skall skriva :O

Puss sålänge! ♥

//M

Personalfest

Förra torsdagen var jag på personalfest. Först var jag lite tveksam till hela grejen när man hade fått höra om alla dom andra halvdana, tråkiga festerna för personalen.
Men det visade sig bli en toppenkväll!
Jag hämtade upp Hanna på vägen så träffade vi Hanna på parkeringen och hängde lite, eftersom vi var ganska tidiga. Så gick vi in. Jag körde ju dit för jag trodde aldrig i hela mitt liv att det skulle serveras alkohol där inne, jag menar, en del personer är 16 år i personalen och dom serverar inte ens lättöl inne i parken. Hallå? Varför öppen bar då liksom?
Men så sant som det var sagt.
Öl och cider till alla, utan kostnad. Så jag fick ju ringa min kära far och fråga om päronen kunde hämta. Jag menar, det bjöds ju på Xider. Vad fan skulle man göra? Kostar ju typ 60 spänn styck på krogen. Haha.
Efter maten, som var kinamat aktigt, ris, bambuskott, kycklingspett och såser. Mycket gott, mycket gott, så gick vi en tipspromenad. Frågor på rumänska, polska, tyska och svenska var utlagda runt om i lokalen. Alla natoinaliteter skulle finnas med i laget.
När man gick in fick man bordsplacering i form av spelkort. Jag fick ruter ess och Hanna ruter två, jag tänkte. Yay. Då sitter vi ihop då. Icke. Då blev vi utplacerade i varsin ände av bordet typ.
Men så började alla mina bordskamrater flytta på kort och byta plats, jag tänkte liksom, fuck this, då byter jag också plats. Sagt och gjort!
Och gissa vad.
Ruter vann tipspromenaden! :D

...  

En sådan här vann man då :) Aladdin och Paradis askar delades, jag norpade åt mig den första paradisasken som delades ut, för den är bäst! Notera att den är oöppnad!
Jag vettefan när jag skall öppna den. Vad tycker du?

:D

//M

Gbg

Nu har jag kommit hem från Götet (: Tog lite ledigt från verkligheten. Vi målade mycket och stannade hemma mycket. Helt fantastiskt!
Idag har jag jobbat. Nästan inte en kotte i hela parken. Så det har faktiskt varit sjukt tråkigt idag. Det känns som om vi anställda bara stod där och kostade pengar idag. Haha! Great success.
Bilder på mina nya tavlor kommer snart ;)

Dags att träna body balance...

//M

Jobb!

Idag var mitt senaste pass på schemat, men jag satte upp mig på listan att jag kan jobba mer. Så jag har fått fler pass nästa vecka ;)
I morgon är det jag och Malin som åker till Ge-kås för jag måste köpa lite målardukar, i helgen åker jag nämligen till Zanna :) Och sen, den 24 augusti börjar jag skolan igen! Yay! :D
Snart skall jag in till stan och träffa Malin.

See ya!

//M

God Morgon!

God morgon världen. Jag har precis tittat på inspelat Sugar Rush sedan igår och käkat lite chips. Jag skulle väl ha målat lite idag, om det inte vore för det faktum att mina dukar är slut :( Och jag har alldeles för få kronor på mitt konto för att köpa nya.
Jaja, jag får väl ta och spela lite poker istället, haha.
Igår tränade jag bodybalance. Det var bara 6 pers där, så det var väldigt skönt. Ingen skymt av mormor och pär :O Synd. Men det var trevligt att träna ändå ^^,
Vad händer i helgen? Jobba, jobba, jobba. Sen nästa helg sksall jag till min moster Zanna :D Då måste jag ju ha fixat målardukar tills dess, får se hur det går...

Ta hand om er!

//M

Ny tavla

Den här tavlan målade jag alldeles precis nyss (:

...
...  

"Havets Gudinna" Fick jag höra. Jo, det ser väl så ut, så det kan den väl heta ;)

Copyright by Madelene Bengtsson.

//M

Kalas

Kalas, kalas, kalas varje dag. Igår var vi på kalas för att fira min kusins 20-årsdag och idag var vi på kalas för att fira min gammelmormors 80-årsdag.

Den här målade jag till henne som vårat födelsedagskort! Den bilen ni ser på bilden. Det är en citroën från början av 1900-talet som min gammelmormors fosterfar köpte, sprillans ny. Mormor träffade på den nuvarande ägaren och tog sedan kontakt med honom, så Britta fick åka runt i den bilen en hel dag :D
...

Massa kakor, massa gott!

//M

Bilder

Jag tänkte nu lägga upp lite bilder på tavlor jag har målat. Enjoy.

...

j

...

Den här bilden blev lite suddig, men man ser ändå vad det skall föreställa hoppas jag ;) Denna är gjord i akvarell medan resten är gjorda i akrylfärg.
...

Och sist men inte minst, min ubåt! :D Haha.
...

Ta er tid att kommentera. Vill gärna veta era åsikter om dessa (:

//M

RSS 2.0