Back in business

Idag stod jag och min syster på torget för att sälja tavlor och julkort jag har gjort och lite saffransskorpor som morsan bakat ;) Vi gick 600 plus och det var nice! Eftersom jag och Therese har bokat en ny resa till Gran Canaria nu i februari! Sjukt kul (:

Jag har också börjat åka buss till skolan till skolan nu. Så istället för 1 timmes restid/dag så blev det 4½ timmars restid/dag. Varför undrar du då? Jo, istället för att behöva betala en förmögenhet i månaden på bensin så åker jag nu helt gratis. Prioritering kallas det :)
Och förresten, visst man måste gå upp tidigare och så men sen slappar man ju :) fast jag byter buss två gånger enkel väg haha. Palla köra bil när det är regnigt, halt och mörkt ute ändå. Så det känns ändå helt ok :)

Nu är jag helt slut dock. Jag har aldrig behövt gå upp såhär tidigt så många dagar i rad innan typ, haha. Så nu blir det till att vila lite :)
//M

Gran Canaria update

Igàr var det Halloween även här. Värsta röjet! Haha. Har hittat den bästa klubben i Puerto Rico i alla fall. Idag blir det en lugn kväll pà hotellet. Har bränt mig ganska illa, sà jag blir nog mest inne. Haha.
Hoppas ni har det bra där hemma! 28 grader varmt och sol här ;)
//M

RSS 2.0