Party

Var ute och röjde igår. Har lite ont i huvudet idag xD Mammas havrekakor hjälper lite dock :D Haha.
Först gick jag en runda på stan med Malin och snackade lite skit. Sedan bestämde vi oss för att gå ut även om hon skulle upp och jobba idag klockan 7! Haha. Vi tänkte, äh va fan, det är bara fredag en gång i veckan, eller hur?

Sedan, snäll som hon och hennes mamma är så hämtade dom mig här hemma, så drog vi in till stan. Vi kanske var lite väl tidiga, men ändå.
Vi satt på Nyfiket, jag med en Xider i handen och Malin med ett glass vitt i handen. Dom hade satt upp en stor, stor vit duk på uteserveringen och så kördes det ett Michael Jackson marathon på MTV. Men... det är dags att hylla honom nu eller? Media har bara jagat honom och dissat honom hela tiden. Så det är väl lite väl dubbelmoraliskt och taskigt av dom att köra igång det där. Så himla falskt. Nä, inte okej!

I alla fall... vi mötte Frida och Johan. Malin träffade sig ett ragg där också, men det enda han kunde säga var
- Du är fan det snyggaste jag har sett idag.
Så antingen hade han supit bort sin sista hjärncell eller så var han allmänt osmart. Haha.
Johan hade nog precis fått lön för han bjöd laget runt gång på gång. Det funkar för mig!

Det var i alla fall super roligt.

Men nu är det dags för frukost, när jag såg vad klockan var... haha, fail.


//M

Värmeslag

Vilken värme! Jag är allergisk mot sån här värme tror jag... Det är inte riktigt min grej detta. Och här inne är det just nu 27,8 grader varmt och vi kan inte öppna fönster och dörrar och vädra. För att kisen har tratt och stygnen är kvar så hon får inte gå ut.
Hon smyger under sängen och väntar på att någon skall öppna altandörren, och sedan attackerar hon! Det gäller att vara snabb. Tur att stygnen skall bort på måndag, för hon börjar lista ut våra knep. Undra vem som blir gladast egentligen. Katten eller vi?

Idag har jag i alla fall varit på PO:s trafikskola, där jag skall jobba senare i sommar. Jag har fått lära mig lite mer om vad som skall göras och hur det skall göras.
Tjäna massa pengar! Haha. Måste ju ha råd att åka till Gran Canaria!

Michael Jackson är död :S Det är ganska ofattbart faktiskt. Inte för att jag var hans största fan... men ändå. Han var ändå väldigt stor som artist. "Våran generations Elvis Presley" har man fått höra... och det kanske är sant?

...  

R.I.P.


//M

Spinning

Jag har börjat komma igång med träningen nu! Haha. Igår var jag på spinning med morsan. Fy fan, det var jobbigt. Men jag klarade av det! :D
Det det roligt faktiskt, och det skall jag göra om ;)

Nu har jag fyllt i de sista papprena till Löftadalens folkhögskola som skall skickas in. Det skall bli så himla spännande att börja där! Längtar...

//M

Jobb, jobb, jobb

Idag har jag jobbat igen. I tacovagnen ;) Det var roligt det också :D Haha, jag trivs fan bra där alltså! Man lär sig mycket där! Väldigt lärorikt och allmänbildande, som idag till exempel. Så lärde jag mig att säga plattfisk på rumänska! Yay!
I morgon skall jag jobba igen, i sjöstugan, det var välidgt roligt att vara där. I morgon skall jag stänga också, lite nervöst. Kan inte riktigt alla grejer där än.

Idag har jag arbetat så hårt så jag tyckte att jag förtjänade en glass ;) Haha, så jag gick till kiosken och köpte en Cornetto Classico (: Den var god.

//M

Fun City

Det förra inlägget var från min lilla kise (: Hon är typ hög av medicinerna och det smärtstillande hon får nu, så det är synd om henne :( Hon hade lyckats ta loss ytterligare två stygn från såret nu, så morsan har no mercy nu, tratt på, resten av tiden... i två veckor nästan. Vi får väl se hur det går. Nu verkar det som om hon inte bryr sig alls eftersom hon käkar massa medicin, men dom skall hon bara ta i fyra dagar, som snart har gått. Hur skall det gå sen då? Jag tror faktiskt att vi kommer få släppa ut henne någon mer gång, hon blir ju skogstokig annars!

Jag har i alla fall jobbat mitt första pass på Fun City idag! :D Haha, skitkul ju! "Kränga korv" som Malin kallar det. Haha, ja, det är väl det det går ut på, kränga korv och hamburgare. En del köttbullar går åt också, haha.
Nä, men det var faktiskt väldigt roligt måste jag säga (:
Skall jobba i morgon också!

Tänkte glo lite på Lilla Huset På Prärien och sen nana. Tobbe kommer hem från sin fiskesemester i Dalarna i morgon. Han har varit där och vart fiskeeliten sedan i torsdags vettu ;)

Jag spelar minsann The Sims 3, och där kan man åka och fiska! Där har Tobias fångat både Guldfisk och Lipsill! Helt underbart, haha.

Puss sålänge! ♥

//M

.

UHJY
A  q87yl

Operation

Denna gången var det inte jag som skulle opereras, utan det var min lilla kise. Igår. Hon har haft en knuta på magen länge som inte har varit något speciellt, men så blev den större och vätskefylld nu, det var fortfarande inget så, men veterinären rekommenderade att ta bort den, mest i förebyggande syfte så att hon inte skulle riva upp den och riskera att det hade blivit infekterat.

Nu sover hon på mitt rum. Stackarn, hon fick ju ha tratt igår efter operationen, och hon gick ju runt och slog i tratten i varenda hörne hon gick förbi.



Visste ni? Katter spenderar 1/3 av sitt liv med att rengöra sig. Katter slickar sig en tredjedel av livet. Då kunde jag inte låta bli att räkna.
Om vi antar att en människa lever i 100 år så betyder det att man skulle stå i duschen i 33,333 år...
Det är ganska lång tid va?

//M

Sjukt glad!

Morsan och farsan har köpt The Sims 3 till oss i typ, någon slags present! Yay!!! Så nu kan jag knappt slita mig från det, skall spela alldeles strax.

Var för övrigt och tränade innan. Bodybalance. Fett jobbigt, men nice!

Dags att spela.

Puss sålänge!

//M

Polisjakt

Lite roligt detta faktiskt.
Fredagen, dagen efter studenten var det dags för avslutning för alla andra. Det är väl klart man festar då också. Så jag mötte Frida och Jezzi på Campino. Dom käkade där och så skulle vi vidare till Micaela.
Precis när vi hade rundat hörnet började väl polisen köra efter oss och till våran förskräckelse gled dom in lite snyggt vid kanten av vägen och stannade.
Vilken tur att vi kutade därifrån och gömde oss i närmsta trappuppgång...

...nä, skojade bara. Dom gick ut ur bilen och gav oss en lektion om alkohol. Yay!
Jag hade tre stycken 4,5 cider i påsen och som min kära kusin hade uttryckt sig, nu får dom ta och kamma sig! Ta tre stycken cider från en 19-åring. Vad är det för stil?
Då kände jag bara vilken tur ändå, jag satt hemma och funderade mellan 3 eller 4 cider. Hur många jag skulle ta med mig, och det blev 3. Så jag hade två stackars cider kvar hemma.
Vilken förfest det blev...
Men frida kände ju någon i nästa trappuppgång som kunde förse henne med alkohol. Jaja. Det fick väl gå!
Jag fick en fin polislapp som ligger här hemma någonstans. Först trodde jag att det var böter, men det får man bara om man dricker på offentlig plats, vi bar det bara.
Surt ändå.

Jag mår fortfarande sådär idag, men morsan var och handlade och efter min förfrågan köpte hon glasspinnar till mig, Hello Kitty pinnar (: Så himla gott var det!
I morgon skall jag antagligen träna lite. Fick ju 3 månaders medlemsskap på Friskvågen. Så det blir nog ett Bodybalance pass i morgon. Skulle egentligen börjat igår, men det kändes inte riktigt bra. Så vi får se (:

//M

Mean Girls

Jag har precis tittat färdigt på Mean Girls på TV. Det är en väldigt bra film om än väldigt överdriven. Dock rolig att titta på. Jag kan bara inte sluta tänka på hur mycket sötare Lindsay Lohan var när hon hade sitt baby-hull. Nu är hon ju bara skinn och ben... Icke snyggt. Jag var själv där för 1½ år sedan. Men nu har jag gått upp till en normal viktnivå och tänkte stanna där (:

Fick min första ICA-bonuscheck häromdagen! Jag var så himla exalterad. Idag handlade jag en Geisharulle och en Apelsinkrokant som så känt innan att jag totalt avgudar!
Så är det faktiskt. Choklad har byggt denna vackra kropp. Haha.
Geisharullen åt jag upp medan jag körde hem, haha. Apelsinkrokanten lyckades jag vänta med tills Mean Girls började. Men det var knappt! Den är ju sååå god.

Snart läggdags. Men jag vill inte sova. Jag orkar inte, menmen. Vi får väl se...
Skriver mer sen.

Puss sålänge. ♥

//M

Lite sjuk

Faktiskt så är jag lite sjuk. Ont i halsen, huvudet o.s.v. Tyck synd om mig!!!
I alla fall.

Den här låten har jag verkligen fastnat för. Mallorca 2009 säger jag bara. Malin Johansson introducerade mig för denna och sedan dess har den suttit som fastklistrad i huvudet. Jag tycker den är bra i alla fall.



Vidare lite grann om studenten. SKITKUL!
Visst är jag snygg?
...

Tungt blev det!
...

Dags att byta skor...
...

Ungefär såhär såg jag ut under resten av dagen/kvällen/natten.
...
...

Mamma och pappa var på plats, även om det var på håret! :O
...

Malin, Malin, Malin... Och jag! :D
...
...

Tobias var också på plats!
...

Snuttegull...
...

Mycket grejer blev det!
...

Therese missade inte ett enda ögonblick med kameran!
...

Det var jag som skrev "WE LIKA A LOT"! Bara så att alla vet det!
...
...
...
...
...
....
...
...
...
...

Här står dom och väntar på att vi skall åka förbi!
...

Och där kom vi. Tyvärr höll jag på att greja med mössan så där hade dom stått och väntat i en timme och en kvart för att få se mig i typ 2 sekunder. Yay! Haha.
...


Det får räcka sålänge!
Håll tillgodo...

//M

Mitt i natta

Jag kom typ precis hem. Farsan har haft herrmiddag med tre herrar. Jag körde dom hem efter att jag hade kommit hem från mitt barnvaktsjobb. Jag har tjänat pengar på att titta på film, äta godis och sova. Det är inte fel? Sen körde jag hem dom då, bra i gasen var dom allihopa! Haha!
Pär, min kära mormors man, haha. Han är bara för go han. Jag fick en full tank, en hot dog-meny och ett wienerbröd av honom för att köra hem honom. Och det blev ju inte direkt billigt eftersom min tank var tom också, haha. Ja, en liten cruise på stan blev det (: Han var så söt, haha. Vevade ner bakrutan som inte går att få upp igen, så där stod vi, utanför Rasta i Varberg Nord och tryckte upp min ruta ihop, haha.

Men det var en upplevelse det med!
Tack så himla mycket Pär! Det var verkligen jättegulligt! (:
Och även om jag råkade somna lite på jobbet innan, så får jag väl försöka sova nu, efter jag har ätit mitt wienerbröd, haha (: Jag har vart ute nu ända tills det blev ljust igen, haha. Helt galet.

//M

För jag har tagit studenten...

... för jag har tagit studenten, för jag ahr tagit studenteeeeeen!!! Fy fan vad jag är BRA!!!!!!!
Vilket ös det var. Herregud. Jag orkar knappt skriva.
Champagnefrukost hos en klasskompis på morgonen, då sprack det upp och blev jätteblått och jättefint! Härligt.
På Getterön hölls denna champagnefrukost och vi satte oss ner "sneppet sena" haha, skickade runt mössorna så att alla skulle få skriva i dom. Så himla roligt.

Alltså nä, jag orkar faktiskt inte skriva mer just nu, måste ladda inför ikväll. Har mycket att stå i nu.

Där ljög jag, men jag måste fortfarande ladda!

//M

Pimp My Ride

Det har vi gjort idag. Pimpat vårat studentflak! Hur sjukt roligt som helst var det ju. Massa sprayburkar, massa färger, massa ballonger och massa björkris. Härliga tider!
Vädret var lite regn och lite moln, får se vad det blir i morgon.
Folk påstår att det kommer bli tråkigt om det regnar i morgon... varför? Då förstår jag inte hur man tänker.
Åh nej... det regnar... måste ställa in studenten...

Vafan, det blir vad man gör det till! By the way så köpte jag ju ett guldigt regnöverdrag till min studentmössa so it's all covered ;)

Gick sedan lite på stan för att handla en fin bolero tills imorgon. Hittade en jättesöt rosa. Min studentoutfit får ni se i morgon. Hemligt, hemligt.

//M

Mjau

Idag i skolan skulle vi vara utklädda till katter! Våran lärare, mentor och bästa vän i klassen - Gerd - älskar katter. Så det gjorde vi bara för hennes skull, vi tog kort som skall framkalla och ge henne på studenten.
Det var väldigt roligt att ha hela klassen samlad och göra en sådan grej.
Som vanligt klassades jag och Malin som EMO. Varför vet vi inte... såhär såg vi ut:
...
...  

Hihi. Visst är vi väl inte EMO? :( Vi är söta. Hehe. P.S. Morsan sydde öronen. Thihi. Fina va?

Det här fick vi att äta som Gerd hade tagit med sig. Så himla gulligt (:
...

Gott var det också (:
...

Idag var också sista chansen att betala 100 kronor till Gerds present. Alla som inte har betalat idag får inte vara med på den. Skyll er själva.
I morgon klockan 08:00 skall alla samlas i Veddige för att dekorera flaket. Dom som inte hjälper till borde inte få åka med på flaket. Be there!
All denna information står på tavlan i skolan, i och för sig är det ju lite svårt för dom som skiter i att komma att veta om det. Men så är det. Dålig stil... Menmen. Har man bättre för sig än att planera student, så kan man ju stanna hemma då också!!!

//M

Fasiken!

Av tre finalister skulle ju naturligtvis min favorit hamna på tredje plats. Icke roligt! Eller jo, det var det visst (: Älskar det programmet.
Nu sitter man här och väntar på ännu en säsong. Får hoppas det går någon bra serie över sommaren. Förra sommaren var det ju Sugar Rush, som jag för övrigt kollar på repris på as we speak. Det var superbra! Eller söndagsfilmerna som gick hela sommaren. Dom var också väldigt bra! Man kan ju hoppas i alla fall (:

//M

Project Runway

Ikväll är det dags för finalen i Project Runway, serien som jag och morsan följer slaviskt.

Leanne, Korto och Kenley. 3 duktiga designers och det är roligt att se att det blir en tjej som vinner!


Jag hejar på Kenley. Hon har en kass attityd men hon massor av roliga grejer och är verkligen superduktig.


Återkommer.


//M

Ball bal!

Jaha! Dagen efter balen. Det må jag säga, det var verkligen en upplevelse. Jag har aldrig varit så uppklädd och fin i hela mitt liv. Och Tobias var så stilig.

Vad tycks?
...

...

Sedan var det förfest hemma hos en klasskompis. Vitt mousserande vin som faktiskt föll i min smak! Mandel biscotti, salta pinnar och kakor. Härligt.
Det kom några droppar sen, alla tappade hoppet lite. Men sen sprack det upp och vädret blev perfekt när vi skulle promenera till socitén!
Bara till att hoppa i den största taxibussen som finns tror jag, haha. Det var en upplevelse, jag har aldrig åkt taxibuss. Det kostade 20;-/pers för 20 personer.

Vi gick av i Brunnsparken och så började vi vandra.
Det tog sin lilla stund.

Till slut kom vi fram till morsan, farsan och syrran. Efter det att vi hade gått förbi ett antal folk som jag kände och ville ta kort.
Vi ser lite ut som Barbie och Ken! Haha!
...

Tiara<3
...

Är väldigt nöj med hår och smink som jag fixade själv, haha.
...  

Idag är man dock inte lika vacker, tårna är fortfarande avdomnade och man kan inte göra någonting med lösnaglar. Men det var det värt! :D

//M

Ojojoj

Nu är det The D-day! Balen! Har fixat naglar, hår och smink. Fantastiskt hur duktig jag är, det visste jag inte ens själv, haha :D Skitbra blev det! Håller mig till en ganska enkel och stilren look med EN färg som tema, rosa! Jag tycker det blir finare så (:
Det är lite svårt att skriva nu på tangentbordet, har så jäkla långa naglar nu, haha xD Sakta men säkert...

Kommer bilder på allting sen!

Håll tillgodo!

//M

Sverige vs Danmark

Ja, matchen mellan Sverige och Danmark gick ju inget vidare... Man hade inte kunnat förvänta sig mycket annat om man frågar mig och statistiken. Men man kan ju alltid heja och hoppas (: Det var roligt så länge det varade.
Jag tycker bättre om ishockey, där är Sverige grymma med ;) Det händer lite mer, det går liksom lite fortare. Häftigt (:

I morgon är det bal, men också val! Du glömmer väl inte att rösta? Det är viktigt.


Den här kvällen har i alla fall varit übermysig. Hehe. Grill, lax, citron, salt chilisås, sötpotatis, jordgubb/rabarberpaj och lite smågodis (: Gud vad gott!


Jag skulle behöva sova lite nu, men är så himla uppspelt inför i morgon :D


Håll tillgodo ♥


//M

Nationaldag

Grattis på nationaldagen alla :D Eller hur man nu säger. Haha.

...  
Ja! Sverige möter Danmark i fotboll på själva nationaldagen. Känn ingen press Sverige ;)

Alla betalningar är avklarade i skolan nu. Sista betalningen var 100 spänn för present till våran mentor och alla små hål som måste fyllas. Det är några kvar som inte har betalat och givetvis är det ju dom som aldrig är i skolan. Om man inte är i skolan så får man inte reda på någonting heller. Men ni skall betala i alla fall!

Studentmiddag på Harrys är också bestämt. Dom hade ett studenterbjudande, toast med skagenröra och hamburgertallrik för 99;-! Perfekt.

I morgon är det bal. Dagen man aldrig trodde skulle komma eller något. Är nervös i alla fall, men vet inte varför. Schemat ser i alla fall ut såhär:

* 15:00 : Förfest hos en klasskompis
* 16:00 : Samling i Brunnsparken och kortegen till Socitén börjar

Ja, typ så. Inte så långt schema kanske, men det är det som räknas, haha :D

Dags för frukost!

//M

...

Idag hände det inte så mycket. Pratade en HEL del om bal, student och shit. Ändringar in i det sista tycker vi inte om... Menmen. Jag är glad att jag är i skolan sådana dagar i alla fall, så att man verkligen får med allting, vill ju inte stå där på balen eller studenten utan att ha en susning :P
Nu är vi inne på slutspurten och allting planeras för fullt. Det är fullt upp i skolan! Även om det inte märks på antalet personer som är där... Jaja. Dom får skylla sig själva.

Morsan syr och syr, hon är nu inne på studentklänningen.
... 

Duktigt! :D

Nä, nu får väl jag ta och hitta på något annat.

Puss sålänge ♥

//M

Barnasinne

Jag har hört att det är viktigt att ha barnasinnet kvar, och det tror jag också på. Jag har märkt... att det har jag ju faktiskt med (:

Så... vad tror ni detta är? Den första naturliga tanken är väl att det är mat till kattungar? Och det har det varit också, men nu består innehållet av...
...

Mina gamla spelkulor! Yay!
...

Det är nämligen så att min 10 åriga kusin har börjat spela kula nu. Jag älskade verkligen att spela kula, och jag ägde alla! Sjukt grym var jag. Så när jag fick reda på att hon hade börjat spela så blev jag så glad, jag letade överallt efter mina gamla kulor. Jag visste ju att jag hade kvar dom. Rusade in i skrubben i mitt rum som en orkan och vände upp och ner på allting. Jag trodde alla kulorna låg i en glasslåda, så jag stirrade mig blind på den här jäkla glasslådan, bara det att den där burken stod framför mig hela tiden. Precis när jag gav upp kom jag på det ;) Så himla roligt!
Så jag och min kusin då, spelade som attan. Det märktes att det var ett par år sedan jag spelade nu... men hon och jag är på typ samma nivå, så det är jätteroligt att spela! Hon vinner ibland, och jag vinner ibland.
Sedan gick vi in och bakade chokladbollar. Vi gjorde två satser. En åt vi upp själva och en gjorde vi chokladbollar av, haha! Busigt...
Sedan gick vi ut och spelade kula igen (: Det roliga är att nästan alla kulor heter likadant som på min tid. Gud, jag låter gammal när jag säger så, men det var faktiskt så. På min tid hette de också så.
Eldis, blodis, prickis, blå hav, porsche, djungel, äggula, aggvita, spagetti, pirat, prinsessa, smöris, katt, rymdis, oljis, suddis, ölis, snäcka, turtle och Sverigekulan. Jag tror jag fick med de flesta jag vet namnet på. Sedan alla mixer av alla kulor som finns också, och vi skall inte tala om alla storlekar det finns! Minisar, vanliga kulor, minimitt, mitt, dank, big, dubbelbig och trippelbig. Helt sjukt vad man är påhittig :)

Roligt var det i alla fall och det tåls att göra igen!

//M

Filosofi

Here's my key, philosophy... Guru Josh - Infinity. Min nyckel är då rakt inte filosofi i alla fall. Lämnade in min vetenskapliga uppsats i filosofin idag. Jag valde att skriva om dödsstraff. Är det rätt att döda? Skrev ihop en liten frågeställning och svarade på dom. Det var ganska intressant, dock lite mindre roligt. Men nu är det färdigt! Det var absolut sista grejen i skolan!
Lite konstigt att folk typ aldrig kommer till skolan längre :S Haha, skall bli roligt att se om dom bara kommer på dom roliga grejerna som är kvar i skolan. Kass stil i så fall... Har folk blivit helt förslappade eller? Skolan är inte slut ÄN!

Malin och jag busar och med solen i ögonen kan man se ut såhär! Haha.
...  

Dålig på att sikta? ... Hehe.
...

Jag och Malin satt bakom Hamnkiosken och slappade lite mellan lektionerna.
...

Dags för lunch!

//M

Röstning

Har precis kommit hem från biblioteket nu, jag och morsan har varit och röstat. Första gången, fett roligt var det :D Igen, igen, igen!
Jag förtidsröstade eftersom det bara råkade vara bal då röstdagen är. Haha, tur att man kan göra det (:

Igår hände det inte så mycket dock. Söndag som söndag. Idag har det varit samma sak. Eller ja, tidigt i morse åkte jag och min man till Halmstad. Efterkoll, Ulf var nyfiken på att se om tänderna hade flyttat på sig. Men det hade dom nog inte. Fick mig en känga om att jag inte hade borstat tänderna fullt så noga som man borde. Skäms på mig!

Förlåt Ulf.

Dom hade hängt upp min tavla i rummet by the way! Helt fantastiskt. Jag är så glad över att dom tyckte om den (: 

Snart är det dags för Project Runway, jag har tänkt sova hemma inatt för att kunna titta på Project Runway med min mamma :D

//M

RSS 2.0