Målningar

Igår var jag så fruktansvärt trött. Kom hem i torsdags från en klassresa. Konst och kultur du vet (: Vi åkte runt i hela mellan Sverige :D Superkul! Så bodde vi på Skara vandrarhem. Det var hur fint som helst.
Igår var jag i skolan också, så jag var himla trött sen. Har målat mycket också :) Tack för de fina kommentarerna. Jag får fixa bilder senare.
I kväll blir det middag med tobias på Värdshuset :) Toppen!
//M

Alster

Nu har jag tagit kort på mina allra senaste alster (:

Mycket nöje:

Den här tavlan var alldeles för liten för att göra någonting vettigt på så jag gjorde en slags färgkomposition i stället (:
...

Ännu ett färgexperiment:
jkhlkh

Här har vi ett stilleben
lkj
adf

Och här är de klassiska teatermaskerna. Lite läskiga enligt mina egna åsikter, men det var den känslan jag ville förmedla med tavlan.
lk
lj

Tankar eller åsikter? Feel free to klottra på :D

Jag har fått väldigt mycket beröm för min känsla för färger tydligen. Jag har fått höra att jag arbetar väl med olika sorters färgkompositioner och färgblandningar. Våran lärare sa att detta bådar gott för framtiden när han såg mina tavlor (: Det var väldigt roligt att få höra.

//M

Die!

Alltså, det bor någon slags mördarmygga inne hos oss nu! Jag har fått ett gigantiskt myggbett UNDER FOTEN! Jag som är så fruktansvärt kittlig under foten också, tror ni jag lider eller? Ja!
Idag fick jag i alla fall med mig två tavlor hem (: Jag är väldigt nöjd med ena av dom i alla fall :D

Bilder kommer lite senare, vi skall alldeles iväg och handla lite grand (:
//M

TV

Häromdagen kom jag och Tobias på att vi kan pausa och spola Live-TV :D perfekt. Det är asroligt och vi har utnyttjat det under hela tiden!
- Fan, jag måste på toa.
- Lugnt älskling, jag pausar tv:n så länge.

Awesome!

Idag var det också en ny rutin på body balance och jag ville väldigt gärna pröva det, men problemet var ju att mitt pass gick ut igår. Jag funderar på att fortsätta om ekonomin tillåter, men jag fick i alla fall komma in och prova det nya programmet. Så sjukt svårt var det! Men roligt :) Och jag vill väldigt gärna fortsätta. Vi får se hur det fortlöper.

Det går bra i skolan och igår målade vi stilleben, d.v.s. en uppställning av diverse föremål. Det gick väl sisådär. Menmen.

Busan äter också. Men det verkar som hon blir fett deprimerad och trött på världen så fort pappa inte är hemma :S Vi matar henne så gott vi kan, men hon typ skiter i oss och förbereder sig för att inte få någon mat, haha. Verkar det som i alla fall.

Morsan fyllde år igår! Jag ringde och sa grattis. Dom hade det bra allihop och det är en hel vecka kvar.

Grattis morsan!
//M

Body Balance

Idag tog jag med mig min kära syster till Body Balancen idag. Hon var fan grym (: Och nu sitter jag och gubben och tittar på Roast på Berns. Sådär, menmen. Tittbart :) Dom är lite elaka ibland.
Har precis druckit upp min banan-apelsin-smoothie som min man gjorde till mig. Supergott!
Jag har också varit och veckohandlat idag :) Hur kul som helst att springa runt på jakt efter lågprisvaror, seriöst :D Men fan svårt, har aldrig tänkt på hur dyrt det är att leva :S Och då är det bara matkostnaderna jag tänker på.
Igår lyckades jag också få en flis i ringfingertån :/ Pappa var inte hemma och detta var ju inte bra. Fram med kniven och pincetten för att operera! Och dra mig baklänges det fungerade :D Skönt det.

Idag har vi börjat lite mer på akrylfärg i skolan. Roligt som attan! Jag målade idag en icke-föreställande, abstrakt tavla. Många tjocka färgklickar vilket gjorde att den var tvungen att få stå kvar på skolan för att torka över natten. Jag tar säkert med den hem i morgon (:

Puss ♥
//M

Städa

Nu har jag och Tobias precis avslutat söndagsstädningen. Jag har diskat och Tobias har dammsugat, så nu chillar vi lite grand (: Tänkte gå upp och måla lite alldeles strax. Och hör och häpna, Top Model komme ikväll och Tobias är hyper intresserad! (Not). Men det får han stå ut med :D

Återkommer senare.

Puss.
//M

Hemma igen

Har varit och suttit barnvakt ikväll (: Dom barnen är ju för snälla alltså, så det gick super. Så nu sitter jag här i soffan och väntar på att få mer energi på Mafia Wars på Facebook medan Tobias ligger på madrassen och spelar Guitar Hero ;)
Vi bor ju själva i huset nu, haha :D Härligt.

Jag skulle ju bakat maränger häromdagen medan Tobias lagade pyttipanna. Så råkade jag få i lite äggula, vilket det absolut inte får alls. Så jag sa att det här kommer ju aldrig gå, Tobias sa åt mig att fortsätta för han trodde inte på det, så okej. Efter 10 minuter i ugnen började det ryka och lukta konstigt. Så sant som det var sagt, efter 10 minuter av 45 i ugnen var dom absolut kolsvarta. Jag blev lite ledsen och Tobias tyckte synd om mig, jag som har gjort så fina maränger innan :/ Menmen, det är väl sådant som händer antar jag. Det är fan svårt det där. Tråkigt dock. Det är bara att ta nya tag :D

Råkade ju somna lite innan, så jag tror att jag blir uppe en stund till (A) Haha.

Puss sålänge ♥
//M

Uppdatering

Haft mycket i skolan och allting. Så jag har varit väldigt trött och jag ber om ursäkt... men nu tänkte jag visa en tavla jag har målat i akryl. Vi har nämligen så smått gått från teckning till målning i skolan nu (: Fri målning var det sist och då målade jag det här:

...  
...
llk

Åsikter eller tolkningar?

Nu är det dags att laga lite tacos, morsan och farsan har ju åkt till Samos i två veckor nu, så jag och Tobias leker mamma, pappa, katt, haha.

Puss ♥

//M

Mmmm

Har precis varit och köpt lite smågodis. Snöbollar, extra mjöliga idag :D Haha. För övrigt har jag varit i skolan. Har varit väldigt koncentrerad på skolarbetet, därav dålig uppdatering. Sorry. Nu håller vi på med två-punktsperspektiv, det är riktigt roligt! Så enkelt det är egentligen, men utan dom där två jäkla punkterna ser det ut som ingenting. Haha.
Riktigt roligt. Hur fantastiskt som helst måste jag säga (:
Och så håller jag på att lära mig japanska också!
Watashi wa Madelene De su. Haha, jag heter Madelene. Impad va?

Puss.

//M

RSS 2.0